24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Torbalı Doğa Koleji Yönetim Kurulu okulun yönetici kadrosu, öğretmenleri ve tüm personelinin katılım sağladığı muhteşem bir akşam organize edildi.

Tusan Beach Resort Kuşadası'nda gerçekleştirilen yemekte açılış konuşması Torbalı Doğa Koleji Kampüs Müdürü Mümin Ali Aydın tarafından yapıldı. Aydın, konuşmasında , “ Hepiniz öğretmenler günü yemeğimize hoş geldiniz. Sizlerle bu gecede bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aslında hepimizi bir araya getiren temel duygu bir çocuğun hikayesinin kahramanı olabilmek. Kim bilir kaç çocuğun hikayesinin kahramanı olduk birlikte? Ben, siz öğretmen arkadaşlarımızın yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi

Büyük korkuya sebep oldu Büyük korkuya sebep oldu

Aydın konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk‘ün sözünü hatırlatarak: “ Öğretmenler , Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür nesiller ister, sizlerin de bu doğrultuda geleceğe yön verecek nesiller yetiştireceğinize güvenimiz tamdır. Güçlü eğitim kadrosu ve artan öğrenci sayısıyla Torbalı'nın eğitimine de katkı sağlamaya devam ediyoruz. Çok kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Bu gecenin organizasyonu için de Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mesut Kurt'a teşekkür ediyorum. “ dedi. Gece canlı müzik eşliğinde, coşkulu bir eğlenceyle devam etti.