Basamaklarıyla tırmanış yaptıran üst geçitte asansörlerin gerekli periyodik bakım ve onarımları düzenli olarak yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz yıllara göre sık sık asansör arızaları ile vatandaşın çilesi haline gelen üstgeçit, yapılan kontrol, bakım ve onarımlarla aksamadan çalışacak

Kronik asansör sorunu son bulacak

Torbalı Kaymakamlığı’nın karşısında bulunan üst geçitte periyodik olarak asansör bakımlarının yapılmaya başlaması vatandaşı sevindirdi. Yapıldığı günden beri 120 basamağı ile yorucu ve dik merdivenlere sahip olan üst geçitte asansörün arıza vermeden ilçe halkına hizmet etmesi için gerekli kontroller ve bakımlar aksatılmadan yapılıyor.

BAKIM VE ONARIM AKSAMADAN YAPILIYOR

Özellikle yaşlı, Pazar ve çocuk arabası kullanan aileler için çileye dönüşen üst geçidin merdivenleri, asansörlerin aksamadan çalışıyor olmasıyla kullanıcılarına rahat bir nefes aldırdı. Geçtiğimiz yıllara göre sık sık asansör arızaları ile vatandaşın çilesi haline gelen üstgeçit, yapılan kontrol, bakım ve onarımlarla aksamadan çalışacak. Birçok resmi kurum ve kuruluşların bulunduğu bölgeye geçmek için sıklıkla kullanılan üst geçitte asansörün sorunsuz çalışması büyük önem arz ediyor. Üst geçidin asansörleri uzman ekipler tarafından bakım, onarım ve kontrollerin ardından koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte edilerek hizmet veriyor.