Okullar arası voleybol turnuvası sona erdi Okullar arası voleybol turnuvası sona erdi

Torbalı’da konut çıtasını zirveye çıkaran, ilçede ilk akıllı evleri yapan, teknolojiyi kaliteli işçilik ile birleştiren Bahçıvan Grup, köyleri yeniden cazibe merkezi haline getirdi. Son yıllarda insanların kaçtığı köylere yaptığı villa projeleriyle, köyleri yeniden cazibe merkezi haline getiren Bahçıvan İnşaat son olarak Çapak’ta dört adet villa için düğmeye bastı. Eşsiz manzarası ve harika doğasıyla kendine hayran bırakan Çapak’ta yükselecek olan 4 adet villa, son teknolojik donanımlı olacak. Akıllı ev, ful otomatik yapısıyla dikkat çeken projedeki villalar tripleks. Havuzu ve bahçesiyle de dikkat çeken projeler 6 ay içerisinde tamamlanacak. İnşaatlarında birinci sınıf malzeme kullanan, yapı denetimin zorunlu kıldığı ürünlerden bile daha kalitelilerini kullanıp, insanların hayatlarına yatırım yapan Bahçıvan İnşaat daha önce de Çakırbeyli’de 2, Düverlik’te 1 villa yapıp sahiplerine teslim etmişti.


 

İLÇENİN KATMA DEĞERİNİ YÜKSELTİYOR

İlçe merkezinde de villa projeleri devam eden Bahçıvan Grup çok yakında Torbalı Mahallesi’nde yeni bir site projesinin de startını veriyor. Artan talebe karşılık veren ve ilçede son olarak Torbalı Mahallesi’nde yaptığı ultra akıllı, havuzlu site içerisindeki evlerini satmayıp kiraya vererek ilçede kiralık ev sorununu da en aza indiren Bahçıvan İnşaat, köyleri de adeta cazibe merkezi haline getiriyor. Bahçıvan Grup’un bu hamlesi sonrası ilçedeki diğer inşaat kuruluşları da benzer hamleleri yapmaya başladı. Her zaman öncü olan başarılı kuruluş, yaptığı  dokunuşlarla ilçenin de katma değerini yükseltiyor.

BAHÇIVAN: KALİTE VE İŞÇİLİKTEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Projeler hakkında bilgi veren Bahçıvan Grup yöneticisi Utkucan Bahçıvan, “Şehrin kargaşasından uzaklaşmak, doğanın içinde yaşamak isteyenler için kırsal mahallelerimizde villa projelerimiz kısa süre önce başlamıştı. Çakırbeyli ve Düverlik’te çok şık villalar yaptık. Şimdi Çapak’ta 4 adet villa için düğmeye bastık. İkisinin temeli atıldı. Villalarımız iki ayrı blok şeklinde, iki ayrı konumda. İki villayı birbirinden ayıran çok şık bir bölmemiz olacak. Her villanın girişi ve otoparkı ayrı. Projedeki yapılarımızda havuzun hemen önünde bahçe ve onun da önünde eşsiz bir manzara yer alıyor. Müşterilerimizin kendini hem güvende hem de yüksek konforda hissetmesi için mimarlarımız yoğun mesai harcıyor” dedi. Bahçıvan binalarda kullanılan malzemelere de değinerek, “Bizim için önemli olan, ödün vermeyeceğimiz en önemli şey kalite ve işçilik. Biz betonun en iyisini kullanıyoruz. Aşağı yukarı her bir yapı için 5 bin lira daha fazla beton parası ödedik. Projelerimizin tamamında kalıplarımız en az 15 gün bekliyor, her fazla gün için kira bedelleri ödüyoruz. Yapılarımıza makine ile sıva çekiyoruz ki olası bir depremde tuğlalar beton görevi görebilsin. Yalıtım olarak da kalitemizden ödün vermiyoruz. Binaların çatılarına bile mantolama yapıp, 20-30 santim beton döküyoruz.” dedi.