Torbalı Uğur Kurs Merkezi öğrencileri ‘’Binlerce Gönüllüden Biri De Sen Ol’’ sloganıyla oluşturdukları sosyal sorumluluk projesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Kurs merkezi öğrencileri topladıkları kitaplar ile kütüphanesi olmayan ya da geliştirilmesi gereken köy okullarına kitap bağışında bulunuyorlar. İlk projelerini Torbalı Çapak İlkokulu ve Ortaokulu’na gerçekleştiren uğurlu öğrenciler, Türkiye’nin dört bir yanında projelerini hayata geçirmek için kitap gönüllüsü dostlarının bağışlarını bekliyor.

BAYTEKİN: HER İŞTE EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ

Torbalı Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Yıldırım Baytekin ‘’ Torbalı Uğur Eğitim Kurumu olarak 14 yıldır eğitim vermeye devam ediyoruz. Bu on dört yılda Torbalı’nın en saygın, başarılı ve en iyi kalitedeki eğitimini veren kurumu olduk. Sadece akademik başarıda değil, yaptığımız her işte, o işin en iyisini yapmak istiyoruz. Eğitim hayatı insanın hiç bitmeyen bir serüvenidir. Ve aynı zamanda bilim, sonu olmayan derya denizdir. Hangi yaşta olursanız olun, hangi başarıları elde etmiş olursanız olun hala bilmediğiniz çok şey vardır. Bizler öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirerek eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Uğur Kurs Merkezi de Torbalı ‘da yerini almış lider eğitim kurumu olarak eğitim hayatına devam ediyor. Öğrencilerimizi seçkin bir ortamda buluşturmakta, nitelikli ve örnek çalışmalarıyla ülke eğitimine ve geleceğine gençler yetiştirmekteyiz. Bu anlayışla başladığımız eğitim hayatımızda, uğurlu öğrencilerimizin oluşturduğu ‘’Binlerce Gönüllüden Biri De Sen Ol’’ sosyal sorumluluk projesi ile kütüphanesi olmayan okul kalmasın diyerek toplanılan kitapları okullarımız ile buluşturuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Torbalı Uğur Kurs Müdürü Simge Tikankuş, ’’Proje çerçevesinde okul kütüphanelerimizin zenginleştirilmesi, öğrecilerimizin kitap kaynaklarına daha hızlı ulaşarak kazanım sağlamasını hedefliyoruz. Eski kitaplar bile onları okumamış kişiler için yenidir. Kitaplarınız evde öylece bir köşede yalnız kalmasın, köy okullarımızdaki öğrencilerimize ulaşsın istiyoruz. İlk projemizi öğrencilerimiz ile Çapak İlkokulu ve Ortaokulu’na gerçekleştirdik. ‘’Bu projede ben de varım’’ diyerek gençlerimize ışık olmak isteyen kitap gönüllüsü dostlarımızın bağışlarını bekliyoruz. Projemizi desteklemek için kullanmadığınız tüm kitaplarınıza talibiz. Bağışlamak isteğiniz kitaplarınızı kurs merkezimize getirebilirsiniz. Projemize katkıda bulunan veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı