Torbalı’da uzun yıllardır hafriyat alanında hizmet veren Yıldırım Kardeşler Hafriyat, sektörde öncü olmayı sürdürüyor. Başta Torbalı olmak üzere çevre ilçelerin hafriyat işlerini yapan, sektöre getirdiği kalite ve güven ile farkını hissettiren Yıldırım Kardeşler Hafriyat, işlerini hem kısa sürede hem de kalıcı yöntemlerle gerçekleştiriyor. Kağan ve İrfan Yıldırım tarafından ilçeye kazandırılan ve bugüne kadar sayısız işi başarıyla teslim eden Yıldırım Kardeşler Hafriyat’ta, hafriyat alanındaki tüm sorunlar çözüm buluyor.

GENİŞ HİZMET AĞI

Kum, mıcır, baypas, dolgu malzemesi, bahçe toprağı, bina yıkımı ve temel kazımı, fabrika dolgusu, bahçe-peyzaj çalışmaları, parke döşeme, alt yapı hizmetleri,  kaldırım düzenlemeleri gibi birçok alanda hizmet veren Yıldırım Kardeşler Hafriyat, bu alanda da ilçede en kapsamlı hizmeti sunan hafriyat firması. Torbalı Mahallesi, 5149.sokakta bulunan şirket ofisinde talepleri alıp, kısa sürede bu talepleri yerine getiren firmada ayrıca günlük ve saatlik olarak iş makineleri kiralamak da mümkün.

KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

Akla gelen tüm hafriyat işlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Yıldırım Kardeşler Hafriyat sahiplerinden Kağan Yıldırım, “Sektördeki tecrübemiz ve yenilikleri takip eden ekibimizle, tüm ilçenin hizmetindeyiz. Akla gelen her türlü hafriyat işini kısa sürede, kalıcı adımlarla yapıyoruz. Firmamız kısa zamanda müşterilerimizin bir numaralı çözüm ortağı haline geldi. Yetişmiş tecrübeli kadromuz ve bölgenin en geniş makina parkuru ile inşaat - hafriyat ve yol - altyapı işlerinde kısa sürede kalıcı çözümler üretmekteyiz. Ayrıca iş makinesi kiralama alanında da hizmet veriyoruz. Bu anlamda da belediyelerde olduğu gibi vatandaşlar gelip bizden iş makinesi kiralayabilir. Detaylı bilgi ve hizmetlerimizle ilgili bilgi almak isteyenleri Torbalı Mahallesi’ndeki ofisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu. Yıldırım ayrıca artık kazı izinlerinin Torbalı Belediyesi’nden alındığını ve bu bağlamda da firma ve kişilere yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti.