Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur tarafından 2007 yılında kafeterya olarak hizmete açılan Kır Kahvesi, aile restoranı olarak hizmet vermeye başladı. Şık konsepti, büyüleyen atmosferi ile İzmir’in en şık restoranlarından biri haline gelen Kır Kahvesi Aile Restoranı ilk günlerden itibaren dolmaya başladı. Fiyat olarak da İzmir’in en uygun restoranı konumunda olan Kır Kahvesi Aile Restoranı, Torbalı Belediyesi tarafından işletiliyor. İzmir’den de yoğun ilgi gören işletmede alanında usta şefler tarafından hazırlanan et ve tavuk menüleri, lezzetli mezelerle konuklarını bekliyor. Alkollü restoran her gün 16.00 ile 00.30 saatleri arasında açık.

LEZZETLİ MENÜLER UYGUN FİYATLARA

Deneyimli ve güler yüzlü personel, geniş bahçe ve şık konseptli kapalı 2 katlı alanı ile Torbalı’nın ve hatta İzmir’in en şık restoranlarından biri haline gelen Kır Kahvesi Aile Restoranı, henüz ilk haftada çok sayıda kişiyi ağırladı. Koronavirüse karşı geniş önlemlerin alındığı restoranda her şey ince ayrıntısına kadar düşünülürken, konuklar özellikle yemeklerin lezzeti ve fiyatların uygunluğu nedeniyle restorandan daha da mutlu ayrılıyor. Torbalı için böyle bir işletmenin yıllardır büyük eksik olduğunu, ilçe vatandaşlarının aileleriyle başka şehirlere gitmek zorunda kaldığını ifade eden TORBEL Müdürü İsmail Takak, “Kır Kahvesi, artık aile restoranı olarak hizmet vermeye başladı. Restoranımız, her gün saat 16.00 ile 00.30 arası İzmirli konuklarımıza hizmet verecek” dedi.

İZMİR’DEN TALEP GELİYOR

Uygun fiyat, kaliteli hizmet anlayışı ile kapılarını cuma günü açan restorabda hemen hemen her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü ifade eden Takak, “Belediyemiz bünyesinde aile restoranı eksikliğimizi tamamladık. Güvenilir ve kaliteli hizmet adına yeni bir konsept oluşturduk. İşletmemizde özellikle et ve tavuk çeşitlerimize ağırlık verilerek birbirinden lezzetli menülerimizin yanında alkollü ve alkolsüz içeceklerimizle konuklarımızın hizmetindeyiz. Kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştık. İzmir’den de talep görmeye başladık” şeklinde konuştu.