Torbalı’da eğitimde kalite çıtasını oldukça yukarıya taşıyan KEY Koleji, avantajşı eğitim fırsatlarını sürdürüyor. 2019-2020 Eğitim –Öğretim Yılı’nda eğitim hayatına başlayan okulda Anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi veriliyor. KEY Koleji’ndeki yenilikler ve çağdaş eğitim yaklaşımları okulu bir adım öteye taşıyor.  Yabancı dil eğitimine önem veren ve bu alanda verdiği eğitimi tartışılmayan, KEY Koleji, önümüzdeki yıl kayıtlarını da almaya başladı. Erken kayıt avantajlarından tüm velilerin yararlanmasını isteyen kolej yöneticileri, detaylı bilgi için velileri Yazıbaşı’daki kampüse davet etti.

OKULDA YOK YOK

Torbalı’da kaliteli eğitim eksiğini görerek yola çıkan KEY Koleji, Torbalı’da maddiyata dayalı eğitim anlayışına karşı çıkarak, alanında en iyi öğretmenlerle çocukları geleceğe hazırlıyor.  600 öğrenci kapasiteli okulda eğitimin her kademesinde öğrenci merkezli eğitim uygulanıyor. 12 dönüm üzerine kurulan kolejde yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları, öğrencilerin ekimini ve takibini yapacağı tarım bahçesi, kapalı tiyatro salonu, laboratuarlar, müzik ve dans salonları bulunuyor

CAZİP OKUL CAZİP GELECEK

Torbalı’da ezberleri bozan KEY Koleji hakkında bilgi veren okul kurucularından Taner Çankaya “Öğrencilerimizin çağın gereklerine uygun, donanımlı bireyler olarak yetişmelerini, zihinsel yeteneklerini ve iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla ikinci yabancı dil  eğitimine büyük önem veren okulumuzda   tam gün ve karma eğitim yapılmaktadır. KEY Koleji’nde öğrencilere seviyelerine uygun sınıflarda eğitim verilmektedir. Kurumumuzda belirli aralıklarla deneme sınavı yapılmaktadırz” ifadelerini kullandı.