Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk ve yürütme kurulu dün akşam Torbalı’da aktif olarak çalışan gazetecileri ağırladı. Kır Kahvesi’nde gerçekleşen akşam yemeği organizasyonuna Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, eski Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli de katıldı. Gündeme dair konuların görüşüldüğü yemekte, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Başkan Tekin ve Başkan Soytürk basın çalışanlarının sorularını da cevapladı.

İPEKLİ: “ÇOK KIYMETLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

Yemek organizasyonunda açıklamalarda bulunan eski Torbalı Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli, “Çok kıymetli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Sizler olmasa vatandaş doğru bir şekilde bilgilendirilemez. Sizler vatandaşın bilgi almasını sağlayan önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Son zamanlarda bildiğiniz gibi özgür basını susturmaya çalışarak vatandaşın doğru bilgi almasını engelliyorlar. Sizler işinizi hakkıyla yapmaya devam edin. Gazeteciler gününüz kutlu olsun ” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar Kaymakam Öter başkanlığında toplandı Muhtarlar Kaymakam Öter başkanlığında toplandı

SOYTÜRK: “GAZETECİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM”

Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk,  yaptığı açıklamada “Bugün buraya gelerek davetimizi kırmayan siz değerli basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta yapmayı planladığımız organizasyonumuzu gerçekleştirmek bugüne nasipmiş. Siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.   

TEKİN: “10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Yemek organizasyonunda Gazeteciler Gününü kutlayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Sizler vatandaşın doğru bilgi almasını sağlıyorsunuz. Gazeteci doğruyu hakkaniyeti yazması da gerekir. Kimseyi zan altında bırakmadan en doğru bilgiyi insanlara sunmalısınız. Bu anlamda gerçekten çok zor bir görevi yerine getiriyorsunuz. Ayrıca bu akşam burada ev sahipliği yaparak bizi davet eden Kent Konseyi Başkanımız Niyazi Soytürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Katılımlarıyla organizasyonu güzelleştiren basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyor, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.