Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Kandil bölgesine düzenlenen hava harekâtında PKK hedeflerinin imha edildiğini açıkladı. Bölgede tespit edilen hedefler PKK'ya ait teröristlerin barınak olarak kullandığı toprak 6 sığınak ve 1 mühimmat deposu ateş altına alındı. İçinde bulunan teröristlerle beraber sığınakların imha edildiği belirtildi. Hakkâri Şemdinli'de de helikopterlerle getirilen bordo bereliler, PKK üyelerine yönelik operasyon başlattı. Helikopterlerin hâkim bölgelere indirdiği bordo bereli askerlerin Garden Tepe'nin güneyine doğru ilerlediği belirtildi. Muş Şenyayla kırsalına düzenlenen hava harekâtında ise bölgede tespit edilen PKK'ya ait 5 hedefin imha edildiği açıklandı. Yurt genelindeki terör operasyonlarında dünkü bilanço şöyle oldu.
Hakkâri Yüksekova'da 1 PKK'lı yakalandı. Van İpekyolu'nda 1 PKK'lı gözaltına alındı.
Yine Van'da sosyal medyadan PKK'ya eleman kazandırdığı iddiasıyla 2 kişi hakkında 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Erzurum Tekman'da, DBP'li Tekman Belediye Eş Başkanı Karaca ve HDP İl Genel Meclis Üyesi Sarıaltın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Hınıs'ta da 9 kişi tutuklandı.