Sağlıktan güzelliğe kavramının yaratıcısı Pierre Fabre, ‘Dünya Mutluluk Günü’ ve ‘Dünya Ağız Bakım Sağlığı Günü’nüne özel “Kahkaha Yogası” etkinliği düzenledi. 100’den fazla kişinin online olarak katıldığı etkinlikte, Kahkaha Yogası Eğitmeni İpek Ateşalp ve Diş Hekimi Gökhan Ateşalp konuşmacı olarak yer aldı. Sağlıklı gülüşlerin öneminin vurgulandığı etkinlikle birlikte, Torbalı’daki Pierre Fabre Korusu’na katılımcı sayısı kadar fidan dikecek.

‘MUTLU BİR GÜLÜŞ ANCAK SAĞLIKLI BİR AĞIZLA MÜMKÜN OLABİLİR’

Pierre Fabre tarafından, 100’den fazla katılımcıyla online olarak düzenlenen Kahkaha Yogası etkinliğinde, ilk söz Diş Hekimi Gökhan Ateşalp’taydı. Ateşalp, ‘İnsanlar güldükçe ve kendilerini iyi hissetikçe, dışarıya da aynı enerjiyi ve güzelliği aksettiriyorlar’ sözleriyle sağlıklı bir gülümsemenin olumlu etkilerine değinirken, pandemi döneminde diş fırçalamanın, gargara kullanımının ve maske takmanın önemine de vurgu yaptı. Kahkaha Yogası Lideri İpek Ateşalp’in uygulamalarıyla devam eden etkinlikte, diyafram nefesiyle gülme egzersizinin harmanlanmasından oluşan Kahkaha Yogası yapıldı. Online olarak gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar eğlenceli vakit geçirirken, aynı zamanda streslerini kontrol etmeyi öğrendiler.

KATILIMCI SAYISI KADAR FİDAN DİKİLECEK

‘Yeşile Saygı’ misyonuyla yaptığı çalışmalarla adından her zaman söz ettiren Pierre Fabre, Kahkaha Yogası etkinliğiyle birlikte Torbalı’da oluşturduğu Pierre Fabre Korusu’na katılımcı sayısı kadar fidan dikecek.