Geçtiğimiz yıl Torbalı’da açılan ve açıldığı günden bu yana ilçede kalıcı çözümlere imza atan Luvia Estetik Merkezi, kampanyalarını ve avantajlı hizmetlerini sürdürüyor. Ege Bölgesi’nin en büyük estetik merkezi olan, güzellik merkezinden ziyade klinik hizmetleri sunan Luvia Estetik Merkezi hem erkeklere hem de bayanlara hizmet veren ilçedeki tek merkez konumunda. 10 yıllık deneyimiyle Torbalı’ya dev merkezi açan Gökay Yolcu tarafından yönetilen alanında uzman 10 personelin hizmet verdiği Luvia Estetik Merkezi, lazer epilasyonda da oldukça iddialı. 5 seansta yüzde 90 oranında kalıcı başarı yakalayan merkez, bunun garantisini danışanlarına veriyor.  Hibrit teknolojisi ile Diode Lazer, Alexandrite Lazer ve Ndyag Lazer cihazlarının birleştiği tek epilasyon cihazı ile hizmet veren merkez 5 seansta kalıcı olarak tüylerin %90 bitiş garantisini veriyor.

YÜKSEK SAYILI SEANSLARDAN KAÇININ

Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en sağlıklı ve en hızlı yöntemidir.  Lazer epilasyonun temeli cilde uygulanan lazer enerjisinin, tüy köklerine ulaşmasıdır. Kökler bu enerjiyi melanin pigmenti sayesinde emer ve tüy köklerini ısı enerjisiyle yok etme ya da uzama özelliğini kaybetmesine yol açar. Dünyanın en iyi Diode Lazer teknolojilerinin birleştiği “900W Buz Baslıklı Diode Lazer Epilasyon”  cihazı ile işlemlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Gökay Yolcu, “İzmir’de bu anlamda en etkili sonucu merkezimiz sağlamaktadır. Tekrarlamayan ve kesin çözümle sonuçlanan işlemlerimiz ile hem kadınların hem de erkeklerin hizmetindeyiz. Diğer merkezlerde uygulanan  10 Seans - 20 Seans gibi uygulamalar cildinize zarar verebilir.  Detaylı bilgi için iş yerimize herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ERKEKLER DE GİDEBİLİYOR

850 metrekare büyüklüğünde, 16 işlem odasının bulunduğu iki katlı estetik merkezinde, danışanların ihtiyaçlarını karşılayan merkezde cihazların tamamı bu alanda zirvede yer alan Alman Croos markasına ait. Anti bakteriyel malzemelerin kullanıldığı merkezde, her türlü hijyen kuralları da uygulanmış durumda. Pandemi öncesinde bile pandemi standartlarında hizmet veren güzellik merkezi hastane şartnamesine uygun şekilde dizayn edilmiş durumda. Cihazların tamamını Alman Cross markasından temin eden, danışanlarının önce problemini tespit edip ardından kişiye özel programlarla talep edilen işlemi gerçekleştiren merkezde hemen hemen her işlem 5 seansta yüzde 90 çözülüyor.