Son aylarda özellikle artan maliyetler nedeniyle zor günler geçiren inşaat sektöründe kendine güvenen firmalar yatırımlarına devam ediyor. İnşaat yapmak çimento, demir fiyatlarının tavan yaptığı bugünlerde büyük cesaret isterken, Ayrancılar İnönü Mahallesi’nde inşaatlarına devam eden Demir Grup, iki etaplı projesinin ilk etabını sorunsuz bir şekilde tamamlayarak, ev sahiplerine teslim etti. Merakla beklenen Demir Süit ismi verilen projenin ikinci etabı da kısa süre önce başlarken, proje kısa sürede tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ PROJE

Ayrancılar’da alışılmışın dışında bir projeye imza atan Demir Grup, 2 villa 45 dairelik birinci etabı tamamlayarak adından söz ettirmişti. Birinci etabın hemen yanı başında 12 tripleks villa ve 60 dairelik havuzlu site projesine de start veren Demir Grup, projeyi tamamlayarak, bölgeye değer katacak. İzmir’de yaşayan vatandaşlar bile projenin tamamlanmasını merakla beklediği öğrenilirken, proje kısa sürede tamamlanarak ev sahiplerine teslim edileceği belirtildi. Proje detayları hakkında bilgi veren  Demir Grup firması sahipleri Sadık Karataş ve Arzu Karataş, “Alışıla gelmişin dışında bir projeye başladık. İki etaptan oluşan projemizin ilk etabını kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettik. Şimdi ise hedefimiz ikinci etabı kısa sürede tamamlayarak eşi görülmemiş projemizi müşterilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ETAP KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Açıklamalarını sürdüren Sadık Karataş ve Arzu Karataş, “Ayrancılar hızla gelişen ve sürekli göç alan bir bölge. Bu bölgeden gelen talep doğrultusunda yatırımlarımızı buraya yapma kararı aldık. Demir Süit isimli projemizde eşsiz imkanlara sahiptir. İnşaat sektörünün zor zamanlar geçirdiği bugünlerde biz Demir Grup olarak projemize başlayarak cesaret örneği sergiledik. Çünkü bizim yapmış olduğumuz projeler yapacak olduğumuz projemizin teminatıdır. İki etaptan oluşan projemizin ilk etabını kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim ettik. Şimdi sırada ikinci etabımız var” dedi. Öte yandan kısa süre önce ikinci etaba başlayan Demir Grup bugün yemek ziyafeti vererek gelen misafirlere projenin tanıtımını yaptı.