Geçtiğimiz haftalarda yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başlayan Metropark Halı Saha Tesisleri büyük bir yeniliği hayata geçirdi. Bugüne kadar oynadığı halı saha maçlarında, attığı golleri, jeneriklik kurtarışları ya da şık çalımları bir efsaneymiş gibi anlatan halı saha tutkunları artık kendisine ‘Hadi lan oradan’ diyenlere cevabını maç görüntüleriyle verecek. 1 saatlik maçın tamamını kaydeden Metropark, web site üzerinden maçı yayınlıyor. Kurulan sistemle birlikte dileyen kişiler dünyanın her yerinde kendisinin ya da arkadaşının maçını ücretsiz izleyebilecek.

SİSTEM TAMAMEN ÜCRETSİZ

Sistemden faydalanmak için herhangi bir ek ücret oyuncular tarafından ödenmiyor. 1 saatlik maçtan istediği yeri kesip, sosyal medya hesaplarından paylaşabilecek olan kullanıcılar maçın tamamını da dilerse telefonuna ya da bilgisayarına yine ücretsiz indirebilecek. Sahanın her tarafını gören 4K kalitesindeki kamera aracılığıyla maçını oynadıktan bir müddet sonra izleyebilecek olan halı saha tutkunları whatsApp, İnstagram veya facebook üzerinden bu anları hikaye olarak paylaşabilir, attığı gol, kurtardığı pozisyonu ya da şık hareketini arkadaşlarına izletebilir.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Torbalı’da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaan Yiğit, “Bizde en önemli şey müşteri memnuniyeti. Topu kötü olan bir oyuncu hemen çekinmeden top kötü diyebiliyor.  Biz de ona göre daha iyisini onlarla buluşturuyoruz. Günü kurtarmaktan ziyade devamlı abone kazanmak istiyoruz. Bu kapsamda İzmir’de bile sadece 2-3 sahada bulunan kameralı sisteme geçtik. Maçları ücretsiz yayınlıyoruz. Herkes attığı golü bir başkası izlesin ister ya da ömür boyu arşivlemek. Bunun için kurduğumuz sistem bir haftadır test edildi ve başarı sağlandı İki sahamızda toplamda 4 ayrı kamera ile maçlar kayda alınıyor” ifadelerine yer verdi.

İŞTE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Torbalı’da bir ilke imza attıkları için de mutlu olduklarını kaydeden Yiğit, “Bu projede önceliğimiz, bu anıları ölümsüzleştirmek; ve bu anıları sevdiklerinizle paylaşmak. Sanal Gerçeklik teknolojisiyle maçı 60 dakika izleyebileceksiniz. Ayrıca, sahanın iki tarafına konulan kameralardaki 180 derece görüntü ile, sahanın tamamına hakim olabilirsiniz. Gol atılırken, defansta mükemmel hareket yaptım ama göstermediler diyen kişi de artık kendini gösterebilecek” dedi. Sahadan abonelik ve detaylı bilgi almak için 0532 250 25 72 numralı telefondan bilgi alınabilir.