Torbalı’da 3 defa halı saha turnuvası düzenleyen İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın ilçede bir ilki gerçekleştiriyor. Torbalı’da bir ilk olan halı saha ligi dün resmen start aldı. CNR Auto’nun isim sponsorluğunda düzenlenen halı saha liginde 10 takım mücadele ediyor. 9 hafta sürecek olan ligde en fazla puanı toplayan takım şampiyonluğa ulaşacak. Toplamda 140 sporcunun yer aldığı ligde kazanan takımlar 3 puanın sahibi olacak. İlk müsabakalarına dün çıka takımlar oyunlarıyla izleyicileri mest etti. Profesyonel hakemlerin yönettiği, VAR uygulamasının olduğu halı saha ligi adeta nefes kesiyor.

İŞTE HAFTANIN SONUÇLARI

Metropark Halı Saha’da gerçekleşen ilk hafta müsabakalarına katılım oldukça yoğun  oldu. İlk hafta sonuçları ise şöyle oluştu: Ay Yapı 4 - Ekin Tarımsal Özbey Vefa 1, Nadir Çit 5 - Yedi Eylül Gençlik 2, Egeli Tarım 2 - Yeni Perafabrik 2, Hedef Gayrimenkul 2 - Sözucokspor 0, Demirkıran 5 – Torbalı Ticaret Odası 5. Rekabetin doyasıya yaşandığı maçlar her Pazar günü saat 18.00’dam 21.00’a kadar sürüyor. Seyircilerin izlenimine açık olan müsabakaların maç özetleri youtube üzerinden izlenebiliyor.

CNR AUTO VE TANER USTA’YA TEŞEKKÜR

İlçede güzel bir organizasyona daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Heyecanın bitmemesi, her takımın maksimum maç oynaması ve tüm takımların birbiriyle karşılaşması için bu sezon lig düzenlemeye karar verdik. Katılım 10 takımla sınırlıydı. İlerleyen dönemde alt lig için de çalışma yürüteceğiz. Hedefimiz Torbalı’da sporun yaygınlaşması ve bu kültürün oluşması. Bu süreçte yanımızda olan CNR Auto ve sahibi Ahmet Gündüzeli’ye, Taner Usta Kebap’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öte yandan müsabakalar sonunda şampiyon olan takım kupa ve madalyaların yanı  sıra 10 bin liralık ödülün de sahibi olacak.