İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile düzenlenen halı saha turnuvası nefesleri kesmeye devam ediyor. Turnuvada takımlar çeyrek finale çıkmak için kıyasıya mücadele sona erdi. Bu sonuçlara göre, A Grubundan Özbey Kalespor birinci, Ege 5 Sürücü Kursu ikinci, B Grubundan Öztemel Çit birinci, Prodis ikinci, C Grubundan Tenerler Orman Ürünleri birinci, Ay Yapı ikinci, D Grubundan Egeli Tarım birinci, Son Çağ Palet ikinci olarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final karşılaşmaları Pazar günü 20.00’da  Özbey Kalespor-Prodis, 21.00’da Tenerler Orman Ürünleri - Son Çağ Palet 22.00’da  Ege 5 Sürücü Kursu -Öztemel Çit, 23.00’da ise Ay Yapı - Egeli Tarım arasında Metropark Halı Saha’da oynanacak

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak.  25’er dakikalık iki devreden oluşn müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 4 bin, ikinci takım 3 bin, üçüncü olan takım ise 2 bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci ve centilmen futbolcuya da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Turnuvamız muhteşem geçiyor. Güzel müsabakalar oynanıyor. Grup maçları sorunsz tamamlandı. İzmir’de ilk defa grup aşamasında VAR sistemini uyguladık. Maç özetleri yayınladık. Bu hafta çeyrek final mücadeleleri olacak, önümüzdeki günlerde ise şampiyon belli olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Pilavcı  Bozo’ya, Ekiz Motors’a, Ha-Ke Kereste’ye, Ay Yapı’ya, Hira Mobilya’ya ve Turan İnşaat ve Turan Boya’ya teşekkür ederiz” dedi.