İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile düzenlenen halı saha turnuvası nefesleri kesmeye devam ediyor. Turnuvada yarı finale kalan takımlar finale kalmak için kıyasıya mücadele etti. Hafta sonu oynanan karşılaşmalara futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle Metropark Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşmaların sonuçları ise şöyle; Sert Besicilik Gençlerbirliği 5 - Subaşı City 3, Ay Yapı 9-Uçarspor 2. Bu sonuçlara göre Sert Besicilik Gençlerbirliği ve Ay Yapı, şampiyonluk için Pazar günü saat 18.00’da karşılaşacak. 3.lük mücadelesi ise Subaşı City ve Uçarspor arasında aynı gün saat 17.00’da oynanacak.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan bu haftasonu dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Hafta sonu oynanacak olan müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 2 bin 500, ikinci takım bin 500, üçüncü olan takım ise 1000 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci ve centilmen futbolcuya da çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca en centilmen takıma da centilmenlik kupası takdim edilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenledik. Bu hafta şampiyon belli olacak. Çok güzel ve renkli geçti. Kısa süre içerisinde 2. Halı Saha Turnuvası başlayacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Metropark Ailesi başta olmak üzere, Bahçıvan Grup’a, İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Sedat Çetin’e, Nöbetçi Çiğköfte’ye teşekkür ederiz” dedi.