İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile 2.’si düzenlenen halı saha turnuvası nefesleri kesmeye devam ediyor. Turnuvada yarı finale kalan takımlar finale kalmak için kıyasıya mücadele etti. Hafta sonu ve dün oynanan karşılaşmalara futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle Metropark Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşmalarda normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarla United Akademi, Hira Mobilya’yı 7-6, Ay Yapı ise Ege 5’i 3-2 yenerek adını finale yazdırdı. Bu sonuçlara göre United Akademi ile Ay Yapı, şampiyonluk için Pazar günü saat 21.00’da karşılaşacak. 3.lük mücadelesi ise Hira Mobilya ve Ege 5 arasında aynı gün saat 20.00’da oynanacak.

ÖDÜL TÖRENİ OLACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 3 bin, ikinci takım 2 bin, üçüncü olan takım ise bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcuya, en güzel golü atan oyuncuya ve fark yaratan sporcuya da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Metropark Ailesi’ne , İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Doğuş Optik’e Stüdyo Aslıcan Özdim’e, By Bekir Korkmaz Kuaför Salonu’na, Prodiş’e teşekkür ederiz” dedi.