Torbalı’da uzun yıllardır fotoğrafçılık sektöründe hizmet veren ve ilçeye birçok yeniliği getiren Foto Moda farkını konuşturmaya devam ediyor. Düğün, nişan, sünnet, mezuniyet, iç ve dış çekim başta olmak üzere fotoğrafçılık alanında hizmette sınır tanımayan Foto Moda’nın başarılı katalog çekimleri internet üzerinden alışveriş yapan firmaların da dikkatini kısa sürede çekti. Ayakkabı, tablo, el işlemeleri, giyim alanında internet üzerinden satış yapan firmalar ürünlerini tüketiciye görsel anlamda daha kaliteli sunabilmek için fotoğraf çekimleri için Foto Moda’yı tercih etmeye başladı. Torbalı’nın başta gelen fotoğraf markalarından biri olan Foto Moda’nın ünü ilçe sınırlarını aşarken İzmir’in birçok bölgesinden vatandaşlar çekimlerini yaptırmak için Foto Moda’dan randevu talep ediyor.

KALİTELİ ÇEKİMLERİYLE ÖN PLANA ÇIKIYOR

İnternet üzerinden satış yapan firmaların öncelikleri arasında ürünlerin alıcının dikkatini çekmesi geliyor. Bunun içinde firmalar ürünlerin fotoğraf çekimlerine öncelik veriyor. Kaliteli fotoğraflar ürünlerin albenisini artırırken binlerce kişinin beğenisine sunulan ürünlerin fotoğrafta güzel çıkması satışlara olumlu yönde yansıyor. Uzun yıllardır fotoğraf sektöründe hizmet veren Foto Moda kaliteli çekimleriyle bu alanda ön plana çıkarken internet firmalarının da çalıştığı bir marka haline geldi. Firmaların yanı sıra bireysel olarak da internet üzerinden satış yapan vatandaşların da bir numaralı tercihi olan Foto Moda uygun ekonomik paketlerle talebi karşılıyor.

“ÜRÜNÜ SATTIRAN FOTOĞRAFTIR”

Uzu yıllardır Tepeköy Mahallesi 3504 Sokak’ta faaliyet gösteren Foto Moda yenilikleriyle Torbalı halkının büyük beğenisini kazanırken işletme sahibi Ruhi Boz, katalog çekimlerinin büyük özveri gerektirdiğini söyledi. Özellikle internet üzerinden satılan ürünlerde fotoğrafların ürünü satması gerektiğini kaydeden Boz, “Çekim yapılırken ışıklandırma, çekim açısı, ürünün rengi, görüntüsünü ön plana çıkarmak gerekir. Çünkü internette ürünü elinize alıp deneme gibi bir şansınız yok. Bu yüzden fotoğraf çekimi çok önemli bir detay olarak ön plana çıkıyor. Yıllardır piyasada yaptığımız işler ve müşterilerimize sağladığımız güvencemizle fotoğraf sektöründe yeniliklerimize devam edeceğiz” diyerek sözlerine tamamladı.