Pandemi nedeniyle kısıtlı yatırımların yapıldığı Torbalı’da genç girişimci Eylem Subaşı, ilçeye önemli bir yatırım yaptı. İnşaat sektörünün gelişim gösterdiği Torbalı’da elini taşın altına koyarak, ‘İnşaata artık kadın eli değecek’ diyen genç girişimci Ozanlar Yapı-Dekorasyon ve Gayrimenkul adında işletmesini açtı. İnşaat alanında akla gelen her türlü işlemi taahhütlü bir şekilde yerine getirmeye kararlı olan genç girişimci, 30 yıllık inşaatçı bir babanın kızı. Babasının tecrübesini, kendi vizyon ve misyonu ile birleştirerek, inşaat ve dekorasyona yeni bir soluk kazandırmaya hazır olan Eylem Subaşı, kararlı duruşuyla da dikkat çekiyor.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

Sıfırdan inşaattan, tadilata, ev mobilya montajından bahçe-peyzaj işlerine kadar inşaat denince akla gelen her alanda hizmet veren genç girişimci, aynı zamanda gayrimenkul danışmanlığı da yapıyor. 25 yaşındaki başarılı isim, yeni nesil dekorasyon anlayışıyla yaşam alanlarını adeta bir sanat eserine dönüştürmeye kararlı. Birçok alanda hizmet vererek hem müteahhitlerin hem de diğer müşterilerinin taleplerini kısa sürede ve çözüm odaklı yerine getireceklerini ifade eden Subaşı, “Kaliteden ödün vermeden, olabildiğince en kısa sürede işlerimizi teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SUBAŞI’DAN OFİSE DAVET

İnşaat alanında akla gelen her türlü hizmeti verdiklerini ifade eden Subaşı, “Amacımız, aldığımız işi en kısa sürede, en makul bedelle, en kaliteli şekilde gerçekleştirmek. Çoğu zaman bu 3 hedeften en az birinin olmadığı günümüz iş dünyasında bunun garantisini danışanlarımıza veriyoruz. Ayrıca gayrimenkul danışmanlığı alanında da kurumsal bir kimlik ile bizimle çalışmak isteyenleri ofisimize bekliyoruz” dedi. Ozanlar Yapı-Dekorasyon ve Gayrimenkul, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin çaprazında yer alıyor.