Türkiye’nin en köklü futbol kulüplerinden olan Galatasaray’ın futbol okulu Torbalı’da resmen açılıyor. Geleceğin genç aslanlarını arayan Cimbom, aynı zamanda Ayrancılarspor başkanı da olan iş adamı Sezai Yün ile Torbalı Galatasaray Futbol Okulu için el sıkıştı. Dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden ve burada sözleşmeyi imzalayan Yün’e bu süreçte en büyük desteklerden birini de Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği verdi. Sarı kırmızı renkler için Torbalı’dan futbolcu yetiştirecek olan Torbalı Galatasaray Futbol Okulu, kayıtları almaya başladı. UEFA A-B Lisansına sahip İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nedim Burak Yıldırım koordinesinde birer yıldız adayı olacak olan minik aslanlar Garipler Arena’da eğitim alacak.

İŞTE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlkokulu’nun yanında yer alan tam teşekküllü Garipler Arena isimli halı sahada hafta sonu eğitim alacak olan öğrenciler hayalleri yolunda önemli bir adım atacak. Mart ayında başlayacak olan futbol okulu için 0507 468 13 31 ve 0532 623 41 38 numaralı telefondan bilgi alınabilecek. Fiyatı da minimum tutulan futbol okulu İzmir’de de 2. Galatasaray Futbol Okulu olacak. Dün Florya’da atılan imzalarla resmiyete dökülen anlaşma sayesinde ilerleyen yıllarda Galatasaray’da Torbalı’da yetişen futbolcuların top koşturması içten bile değil.

GALATASARAY DERNEĞİNE TEŞEKKÜR

Torbalı için önemli bir girişimde bulunan Sezai Yün, “Tüm imzalar atıldı. Artık Torbalı’da resmen Galatasaray Spor Okulları açıldı. Bu süreçte Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın da bize çok destekçi oldu. Ona da teşekkür ederiz. İnşallah beraber daha da güzel işlere imza atacağız. Mart ayında eğitimlerimiz başlayacak. Çocuklarının yeteneğine güvenen, sağlam karakterde birer sporcu olmasını isteyen tüm velilerimize kapılarımız açık. İrtibat numaraları ile bize başvuru yapabilirler” ifadelerini kullandı.