İMHAD Mobil Eğitim Aracı İMHADBÜS, teknoloji odaklı tanıtım ve eğitim gezilerine devam ediyor. Son üç haftada Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Manisa Havacılık Sporları Tesisleri’ne uğrayarak 4 noktada geleceğin teminatı olan gençleri teknolojiyle buluşturan İMHADBÜS son olarak  Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilgisine sunuldu.

İMHADBÜS’E İLGİ BÜYÜK OLDU...

Her yerde olduğu gibi Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden de büyük ilgi gören İMHADBÜS'te İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü’nün Robot Maker Projesi kapsamında bilgilendirmeler yapılarak deneyimleme esaslı eğitimler verildi. İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü’nün organize ettiği; ok atışları ve uzak doğu sporları gösterisi gibi gençlerin ilgisini çeken renkli ve eğlenceli diğer aktivitelerin ardından İMHADBÜS’ün Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki görevi tamamlandı.

İMHADBÜS GEZMEYİ SÜRDÜRECEK...

İMHAD Mobil Eğitim Aracı’nın okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin istekleri doğrultusunda okulları gezmeye devam edeceğini belirten projenin mimarı İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, İMHADBÜS’ün “Gençlere ve geleceğe yatırım” kapsamında bilim ve teknolojiyi tüketen değil bilim ve teknolojiyi verimli kullanan ve üreten inançlı bir neslin yetişmesine katkı sunmak için çalışmalarını sürdüreceğini de vurguladı.