Torbalı’da özellikle klima  alanında önde gelen firmalardan olan Aydın Soğutma, vites yükseltti. Havaların ısınmasıyla yoğun bir tempoya başlayan Aydın Soğutma ihtiyaçlar bir bir karşılık veriyor.2006 yılından bu yana sürdürdüğü İklimSA yetkili servisliğini bırakan ve bünyesinde özel servise devam eden Aydın Soğutma’da her türlü klima bakım montaj işlemlerinin yanı sıra sıfır ve ikinci el klima satışı bulunuyor. Ayrıca buzdolabı, çamaşır makinesi gibi beyaz eşya aletlerinin tamir işlemlerini de büyük sorumlulukla yerine getiren İsmet Aydın’ın sahip olduğu Aydın Soğutma bu anlamda da güven veriyor.

İKLİMSA’YA VEDA ETTİ

İklimSA’ya veda eden işletmeci İsmet Aydın, kendi bünyesinde özel servise devam edecek. Her marka klima, çamaşır makinesi, buzdolabı tamir-bakımını yapmaya devam edecek olan Aydın, “İklimSA’yı kendi isteğim ile bıraktım. İklimSA ve müşterilerimizin bu zamana kadar gösterdiği ilgi ve güvenden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bundan sonra İklimSA servisliğine başvurmak isteyenler internetten firmanın sayfasına girerek kendileri ile iletişim sağlayabilirler” şeklinde konuştu.

UZMAN EKİP PROFESYONEL KADRO

Aydın Soğutma sahibi İsmet Aydın, “Uzun yıllık geçmiş ve deneyimiyle Torbalı genelinde her marka beyaz eşya, kombi, klima gibi hizmetler için tamir ve bakım hizmet vermekteyiz. Geniş yedek parça stoğumuz, deneyimli ve eğitimli teknik servis elemanlarımızla,  tüm Torbalı genelinde tamir işleriniz aynı gün içerisinde çözmekteyiz. Gelişen teknoloji, beyaz eşyalara çok sayıda özellik katmıştır. Tamamen dijitalleşen cihazların tamir ve bakımı uzmanlık, eğitim ve deneyim gerektirmektedir. Bizler, sahibi olduğunuz ürünler sizin hayatınızdaki yerini tam olarak biliyor ve anlıyoruz. Bu bilinçle, hem beyaz eşyalarınızın hem de vaktinizin değerini bilerek hareket ediyoruz” dedi.