Torbalı’da uzun yıllar MSM markasıyla unlu mamuller ve pide sektöründe hizmet veren Metin-Murat-Serkan kardeşler, Torbalı’yı gerçek Hatay döneriyle buluşturdu. Merkez Cami’nin hemen yanında yer alan pide fırınlarını adeta baştan inşa eden girişimci kardeşler, Çıtır Dürüm markasını Torbalı’ya kazandırdı. Başta bol soslu tavuk döner olmak üzere, et döner, pide ve lahmacun seçenekleriyle kapılarını açan Çıtır Dürüm’de özellikle döner ustaları alanında uzman isimlerden. Hataylı ve Kahramanmaraşlı döner ustalarıyla kendi soslarını ve mayonezlerini yapan, çıtır lavaşlarını da bizzat taş fırında hazırlayan işletme henüz ilk haftaan müdavimlerini oluşturdu bile. Dijital yemek şirketleriyle de anlaşıp paket servis seçeneğiyle de hizmet veren Çıtır Dürüm, akıllarınızı başınızdan alacak.

Fevzi Çakmak’ın çehresi değişecek Fevzi Çakmak’ın çehresi değişecek

KAVURMALI PİDEDE İDDİALI

Özel soslu gerçek Hatay dönerini Torbalılarla buluşturan başarılı girişimciler, haftanın 6 günü hizmet veriyor. Saat 21.00’a kadar açık olan işletme her ne kadar Hatay usulü dönerle dikkatleri çekse de 40 santimetrelik battal boy lahmacunu ve kavurmalı pidesiyle de damak çatlatıyor. Et dönerinde yüzde yüz dana eti ve kuzu kuyruk dışında herhangi bir şey kullanmayan, özel sosu ile sunumları yapan Çıtır Dürüm’de konuklar ne yiyeceğine karar vermekte zorlanıyor. Hijyeni ve şık konseptiyle de dikkat çeken işletme kısa sürede ilçe genelinde şubeleşmeyi de hedefleri arasına eklemiş durumda.

750 GRAMLIK BORU DÖNER

Torbalı’da döner kültürünün olduğunu ancak gerçek anlamda döner satışının yapılmaması üzerine bu işe soyunduklarını ifade eden girişimci kardeşler, “Alanında usta isimler, özel sos sırları ve deneyimli ekibimizle bu işe soyunduk. Gelip tadanlar ‘Biz bugüne kadar döner yediğimizi sanıyormuşuz’ diyor. Bunları duymak bizi çok mutlu ediyor. İçinde en az 80-100 gram etin bulunduğu, patates cipsiyle ve özel soslarla dolu dolu dürümler, porsiyon çeşitlerinin yanı sıra zurna ve boru dürümlerle de karşınızdayız. Boru dürümümüz sınırları zorlayanlar için. Yaklaşık 750 gram geliyor. Yiyebilirim diyenleri, meydan okuyanları bekliyoruz” dedi. Öte yandan bu eşsiz lezzeti tatmak isteyenler 0 232 856 12 21 numaralı telefondan siparişlerini verebilir.