Nene Hatun Anaokulu’nda müdürlük yapan Cem İlan ilk şiir kitabını çıkardı. Başarılı okul yöneticisi ‘Kalbimin Şark Cephesi’ isimli şiir kitabında yaklaşık 9 yıllık şiirlerini topladı. Çevresinin ‘Artık kitap çıkar’ baskısına dayanamayıp heybesinde biriktirdiklerini 144 sayfalık kitapta toplayan sevilen isimi, kısa sürede olumlu geri dönüşler aldı. Cinus Yayınları etiketiyle yayınlanan kitap bütün kitap sitelerinde satışa sunuldu. Torbalı’da da Sefa Kırtasiye’de satılan kitap, özellikle aşk şiirleriyle okuyucuyu alıp götürüyor.

BİR BEDENE KAÇ ACI SIĞAR?

Toplumsal şiirlerin de yer aldığı kitap hakkında olumlu görüşler aldığını ifade eden Cem İlan, yaklaşık 20 yıldır şiir yazıyor. Bir dönem radyo programcılığı da yapan genç şairin kitabı, kısa sürede şiir severlerin baş ucu kitabı olmaya aday.
Ön yüzünde, ‘Terk edilmiş bir köye benzeyen yüreğim Ulus’ta esnaf lokantası kadar kalabalıktı oysa’ cümlesinin yer aldığı kitabın arkasında ise

‘Bir bedene kaç acı sığar?
Bir kalbe kaç ömür değer?
Otuz dört yıla kaç yalnız yaşam sığarsa, toplamının yalnızlığındayım şimdi.
Acımamak elde değil!
Yazık, ömrüm ne çok heba ettim seni’ dizeleri yer alan kitaba ulaşmak için herhangi bir kitap sitelerine girmek yeterli.

HEYECAN VERİCİ

Arkadaşlarının baskısına daha fazla dayanamayıp şiirlerini kitaplaştırdığını ifade eden Cem İlan, “Kalbimin Şark Cephesi isimli kitabımda 2011’den bu yana yazdığım şiirler yer alıyor. Şiirler yazıldığı tarihe göre sıralı kitapta. Arkadaşlarımın baskısına dayanamayıp kitabı çıkardım. Güzel yorumlar aldım. Gerçekten heyecan verici bir durum” ifadelerini kullandı.