2021 Mayıs ayında Metropolis Bulvarı üzerinde açtıkları Alsancak Unlu Mamulleri şubesi ile Torbalılılara hizmet vermeye başlayan Berkay-Kerem Alten Kardeşler, geçtiğimiz hafta itibariyle Sadık İleri Bulvarı’ndaki yeni yerlerinde Alsancak Cafe – Restaurant - Bakery olarak Torbalılılara hizmet vermeye başladı.

HER TABAKTA AYRI HEYECANLANACAĞINIZ BİR RESTAURANT

Yeni yerine yeniliklerle gelen Alsancak Cafe – Restaurant, mutfağını enfes lezzetlerle genişleterek günün tüm saatlerine hitap edecek bir konseptle alışılmış lezzetlerine ek olarak pizzadan salataya, burgerden ızgaraya ve makarna çeşitleri ile 60’dan fazla çeşit yemeğini de menüsünde sunmaya başladı. Restaurant dekorasyonlarını, misafirleri evlerindeymiş gibi rahat hissettirecek şekilde tasarlayan Alsancak Cafe – Restaurant, kahvaltıdan akşam yemeğine günün her saati Torbalı’nın en iyi lokasyonu olan Sadık İleri bulvarında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

EN LEZZETLİ KAHVELERİN ADRESİ!

Alsancak Cafe – Restaurant, yemeklerinin yanı sıra sıcak – soğuk kahveleriyle de çok iddialı. İşletme sahipleri Berkay-Kerem Alten Kardeşler, pek çok çeşit dünya kahvelerinin yanında müşterilerine Espresso, Americano, Mocha, Mikshake, Frappe, Frozen ve nitelikli Türk kahvesi çeşitlerinde de take away (al-götür) hizmeti sunuyor.