Torbalı’da uzun süredir gıda sektöründe hizmet veren, özellikle hamburgerleriyle bir idol haline gelen Doğukan Ateş, Ertuğrul Mahallesi’ne Oburger’s isimli yeni lezzet durağında Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya bugün itibariyle imza attı. Birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı Oburger’s isimli işletmede sandviç, hamburger ya da çıtır tavuk lezzetlerinden herhangi birini yiyen müşteri, aynı zamanda altın kazanma şansı yakalıyor. Bugünden itibaren, işletmede yemek yiyen ya da adresine sipariş veren her bir kişinin ismi bir kağıda iletişim bilgileri ile yazılıp işletmedeki kutuya atılmaya başlandı. Cumartesi günü canlı yayınla yapılacak çekilişle, şanslı müşteri gram altının sahibi olacak. Üstelik bu çekiliş her hafta yapılacak. Özellikle günün belirli öğünleri dışarıda yemek yiyenler için büyük bir fırsat olan işletmede sandviç fiyatları 30 liradan başlıyor. 30 liralık bir menüyle çekilişe katılma hakkı elde edilebiliyor. Aynı tarife yemek uygulamalarında da geçerli olacak.

AK Parti’den bir hukuksuzluk örneği daha AK Parti’den bir hukuksuzluk örneği daha

HER CUMARTESİ CANLI YAYINDA ÇEKİLİŞ

Altın kampanyasını kısa sürede kendilerine gösterilen ilgiden dolayı bir teşekkür nihayetinde olduğunu ifade eden işletme sahibi Doğukan Ateş, “Kampanyamız sürekli devam edecek. İlerleyen dönemlerde belki de altın sayısını haftada ikiye çıkarırız. Burada bir hamburger yiyen ya da sandviç yiyen, evine sipariş eden herkes çekilişe ayrıca ücret ödemeden dahil olabilecek. Biz cumartesi akşam saat 20.00’da instagram hesabımızdan canlı yayın aracılığıyla çekilişi gerçekleştireceğiz. Bugün startı verdik. Bizi instagramdan takip edip kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz” dedi.

OBURGER’S ÇOK SEVİLDİ

Birbirinden lezzetli menülerin olacağı işletmede fiyatlar da oldukça cazip, Oburger’s’te dolu dolu karışık sandviç sadece 30 liraya satılıyor. Öte yandan KFC, Popeyes gibi markalardan sevilen ve son yıllarda büyük bir kitle edinen çıtır tavukları da Torbalı’da yapan ilk işletme olan Oburger’s bu çıtır tavuklarla müdavimleri oluşturdu.  Özel soslar, kendi hazırladığı burger köfteleri ile damakları çatlatan Oburger’s, Torbalı’da bu alanda en iyi işletme olmaya aday konumda. 0 536 881 48 23 numaralı telefondan sipariş alarak adrese kadar paketleri ulaştıran işletmede tek kural paket servisin minimum 50 liralık bir tutar olması.