Açıldığı günden bu yana sıra dışı menüleri ve damak çatlatan lezzetleriyle dikkatleri üzerine çeken, Ertuğrul Mahallesi’nde hizmet veren Oburger’s isimli yeni lezzet durağında Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya imza atılmıştı. Her hafta bir müşterisine kurayla altın hediye eden işletme, cumartesi günü bir başka talihlisini belirledi. İşletmeden hemen hemen her gün bir sandviç yiyen, Selçuk’tan Torbalı’ya dershaneye gelen 12 yaşındaki Salih Özel Uysal isimli çocuk gram altınını teslim aldı. Şeffaf bir şekilde canlı yayın aracılığıyla gerçekleşen çekiliş sonrası altınına kavuşan Salih Özel Uysal, büyük sevinç yaşadığını belirtti. Yaşı tutmadığı için ailesiyle birlikte işletmeye davet edilen Salih, gram altını işletme sahibi Doğukan Ateş’ten aldı.

İSTER DÜKKANDA İSTER EVDE YE

 Birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı Oburger’s isimli işletmede sandviç, hamburger ya da çıtır tavuk lezzetlerinden herhangi birini yiyen müşteri, aynı zamanda altın kazanma şansı yakalıyor. İşletmede yemek yiyen ya da adresine sipariş veren her bir kişinin ismi bir kağıda iletişim bilgileri ile yazılıp işletmedeki fanusa atılarak isimler bu fanusta çekiliş gününe kadar bekliyor. Cumartesi günü canlı yayınla yapılan çekilişle, şanslı müşteri gram altının sahibi oluyor. Üstelik bu çekiliş her hafta yapılacak. Özellikle günün belirli öğünleri dışarıda yemek yiyenler için büyük bir fırsat olan işletmede sandviç fiyatları 30 liradan başlıyor. 30 liralık bir menüyle çekilişe katılma hakkı elde edilebiliyor. Aynı tarife yemek uygulamalarında da geçerli oluyor.

Torbalı konut satışlarında İzmir dördüncüsü oldu Torbalı konut satışlarında İzmir dördüncüsü oldu

HER CUMARTESİ CANLI YAYINDA ÇEKİLİŞ

Altın kampanyasını kısa sürede kendilerine gösterilen ilgiden dolayı bir teşekkür nihayetinde olduğunu ifade eden işletme sahibi Doğukan Ateş, “Kampanyamız sürekli devam edecek. İlerleyen dönemlerde belki de altın sayısını haftada ikiye çıkarırız. Burada bir hamburger yiyen ya da sandviç yiyen, evine sipariş eden herkes çekilişe ayrıca ücret ödemeden dahil olabilecek. Her cumartesi akşam saat 20.00’da instagram hesabımızdan canlı yayın aracılığıyla çekilişi gerçekleştireceğiz. Bu hafta da genç bir arkadaşımız kazandı. Bizi instagramdan takip edip kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz” dedi. Öte yandan çekilişe katılmak için ilave herhangi bir ücret ödenmiyor