Kısa süre önce Torbalı’da açılan ve açıldığı günden bu yana ilçede kalıcı çözümlere imza atan Epilasia Güzellik Merkezi, kampanyalarını ve avantajlı hizmetlerini sürdürüyor. Torbalı’da önemli bir eksiği giderme hedefiyle yola çıkan Epilasia Güzellik Merkezi hem erkeklere hem de bayanlara hizmet veriyor. Cüneyt Çetin ve İbrahim Baltacı tarafından ilçeye kazandırılan, tecrübeli uzman Berke Yılmaz tarafından yönetilen alanında uzman personellerin hizmet verdiği Epilasia Güzellik Merkezi, ihtiyaçları ve beklentileri öncelikli olarak yapan ve danışanlara iyi bir yönlendirme yaparak, kişiselleştirilmiş bakım programları ile danışanlarına kalıcım çözüm garantisi sunuyor. Bir güzellik merkezinden beklenen her şeyi hatta daha fazlasını sunan Epilasia Güzellik Merkezi, erkek kuaförü ve erkek çocuk kuaförü bölümü de bulunuyor.

HER TALEBE YANIT VERİYOR

Başta epilasyon, incelme-zayıflama,  heykeltraş, selülit masajı, kalıcı makyaj, kalıcı kaş, cilt bakımı, protez tırnak, el-ayak bakımı, cilt analizi, masaj, kırışıklık tedavisi, leke tedavisi, selülit ve çatlak tedavisi, dermapen, akne ve sıkar tedavisi, bioenerji ve vücut bakımları gibi daha birçok işlemin gerçekleştiği merkez, tam anlamıyla ilçede her talebe yanıt veriyor. Çevre il ve ilçelerden de yoğun talep gören estetik merkezi SGK’nın çaprazında yer alıyor.  Özel işlem odalarının bulunduğu iki katlı estetik merkezinde, danışanların ihtiyaçlarını karşılayan merkezde cihazların tamamı bu alanda zirvede yer alan markalara ait.

HEYKELTRAŞ YÖNTEMİYLE İNCELME

Bugüne kadar yapılan tüm işlemlerde yüzde 100 müşteri memnuniyeti alarak, bu alanda dev bir rekora da imza atan tesiste aynı zamanda erkeklere de hizmet veriliyor. Randevu üzerine danışanların tüm taleplerini yerine getiren, uygun paketlerle onların her konuda merkezden memnun ayrılmasını sağlayan Epilasia Güzellik Merkezi’nde ayrıca erkek kuaför ve çocuk kuaförü bölümü de bulunuyor. Erkek kuaför bölümünde saç-sakal tıraşı gibi işlemlerin yanı sıra profesyonel bakım işlemleri de yapılıyor. Erkek epilasyon, cilt bakım, cilt tedavisi, manikür-pedikür- peeling gibi işlemler şuan Torbalılı birçok erkeğin talebi konumunda.  Öte yandan özellikle bölgesel incelme, sıklaşma, selülit ve Torbalı’da bir ilk olan ‘Heykeltraş’ hizmeti de sunan merkez bu alanda da bir ilke imza attı. Heykeltraş denilen sistemde, gelişmiş son teknolojik özellikleri ile ultrasound kullanarak karın, kalça, basen, bacak ve boyun bölgesel olarak depolanmış yağların 1. seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde giderilmesini ve selülitlerin ciddi derecede azaltılmasını sağlar. 20 dakikalık bir uygulamak olup, ilk seanstan itibaren vücuda göre en az 4 santimlik garantili incelme sağlar. Yalnızca bir seansta yarım beden incelme garantisi sunan merkezde bu işlem en az 3-4 seans yapıldığında çok daha gözle görülür incelmeler yaşanıyor.

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT

Anti bakteriyel malzemelerin kullanıldığı merkezde, her türlü hijyen kuralları da uygulanmış durumda. Pandemi standartlarının da üstünde hizmet veren güzellik merkezi kalite standartları doğrultusunda dizayn edilmiş durumda. Danışanlarının önce problemini tespit edip ardından kişiye özel programlarla talep edilen işlemi gerçekleştiren merkezde hemen hemen her işlem planlanan süre içerisinde çözülüyor. Aynı zamanda masaj hizmeti de sunan merkezde, biyoenerji seansları da veriliyor. Torbalı’da birçok yeniliğe imza atmalarına rağmen fiyatlarının çok uygun olduğunu hatırlatan Epilasia Güzellik Merkezi Müdürü Berke Yılmaz, “Danışanlarımız gönül rahatlığıyla merkezimize gelebilir ve burada birbirinden avantajlı paketlerimizden yararlanabilir. Herkesi merkezimize kahve içmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.