Torbalı’nın en çok konuşulan işletmesi Canboz Kasap & Şarküteri, et sevenlere bayram ettirdi. ‘Çiftlikten halka, toptan fiyatına perakende satış’ sloganıyla yola çıkan, kendi çiftliklerinde doğal ortamda yetiştirilip kesilen hayvanları, aracısız-komisyonsuz bir şekilde tüketici ile buluşturmaya başlayan Bazo Kardaş, fiyatlarıyla fark yarattı. Her günün halk günü olduğu işletmede kıyma 127,5 liraya, kuşbaşı 132 liraya satılıyor. Et ürünlerinin yanı sıra, peynir, zeytin, bal, yağ ve benzeri tüm şarküteri ürünlerinin satıldığı işletme, aynı zamanda tanzim satış görevi üstlenerek dar gelirlinin umudu oldu.

FİYATLAR MÜŞTERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

İlçe sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Canboz Kasap & Şarküteri, çok büyük bir kampanyaya daha imza attı. Haftanın her günün halk günü olarak belirleyen işletme verdiği sözü tuttu. ‘Bir gün değil her gün halk günü’ sloganıyla ilçe sakinlerini bekleyen işletme, diğer kasaplarda 170 liradan satılan kuşbaşını 132 liraya, 180-190 liradan satılan pirzolayı 160 liraya sayıyor. Ayrıca kuzu kol, kuzu gerdan gibi lezzetli etler daha uygun fiyatlara alıcı buluyor. İşletme ayrıca diğer kasaplarda 150 liraya satılan kıymayı 127,5 liraya satarak, vatandaşın et yemesine destek oluyor. Öte yandan işletme başka bir noktada 45 lira olan yumurtayı 39 liradan satıyor. Üstelik, bu yumurta gezen tavuk yumurtası.

KARDAŞ: “SÖZÜMÜZDE DURDUK”

‘Çiftlikten halka’ sloganıyla hizmet vermeye devam eden Canboz Kasap & Şarküteri’nin sahibi Bazo Kardaş, “Biz verdiğimiz sözde durduk. Bir gün değil her gün halk günü yaptık. Herkes yiyebilsin diye fiyatlarımızı daima uygun olacak. Kendi yetiştirdiğimiz ürünleri et tanzim satış noktası kurarak aracısız, komisyonsuz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Hijyen, kalite ve uygun fiyatın birleştiği işletmemize herkesi bekleriz” ifadelerini kullandı.