Torbalı’da başta, inşaat, sürücü kursu olmak üzere, özel eğitim, mimarlık ve otomotiv alanında hizmet veren Bahçıvan Grup, aynı zamanda hayvancılık sektöründe de hızla büyüyor. Geçtiğimiz yıl Tulum Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Bahçıvan Çiftliği, sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlçede hem büyükbaş hem küçükbaş hem de kümes hayvancılığı alanında hizmet veren tek çiftlik olan Bahçıvan Çiftliği, şimdilerde kurbanlık için mesai harcıyor. Kurbanlık dana, düve, buzağı, keçi, koç, koyun ve kuzu satışlarını sürdüren Bahçıvan Çiftliği, İslami şartlarda kesim yaparak kurbanlıkları teslim ediyor.

GÜNEYDOĞU VE DOĞU’DAN HAYVAN GETİRİYOR

110 büyükbaş, 160 keçi, 50 koç, 30 adet kuzunun bulunduğu çiftlikte 200 adet tavuk, 200 adet bıldırcın, 15 adet kaz, 2 adet at, 2 adet de deve kuşu bulunuyor. Profesyonel anlamda ilçede hizmet veren Bahçıvan Çiftliği’nde alanında uzman çalışanlar yoğun mesai harcıyor. Sık sık veteriner hekimlerin kontrol gerçekleştirdiği çiftlik, önümüzdeki aylarda yeni yatırımlara da imza atacak. Doğal yemlerle beslenen hayvanların büyük bir kısmını Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki yaylalarından beslenen oluşturan Bahçıvan Çiftliği’nde aynı zamanda kredi kartıyla da hizmet alınabiliyor.

Çok rahat, çok profesyonel Çok rahat, çok profesyonel

KURBAN TELAŞI BAŞLADI

Öte yandan Bahçıvan Grup bünyesinde yer alan Bahçıvan Çiftliği’ne talepler kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte hareketlendi. Grup bünyesindeki Hayvancılık hizmeti inşaat ve eğitim alanında olduğu gibi aynı kalite ve güvenle vatandaşlara hizmet veriyor. Bahçıvan Çiftliği, her bütçeye uygun büyük-küçükbaş hayvanları ile vatandaşın kutsal sorumluluğunu yerine getirmesinde güvenilir bir hizmet sunuyor. Bayram günü belirlenen saat diliminde vatandaşın kurbanını teslim edecek olan çiftlikte, hazırlıklar şimdiden başladı.

İSLAMİ ŞARTLARA UYGUN KESİM

Bahçıvan Çiftliği’nin 27 dönüm üzerinde yer alan kendi çiftliğinde tamamen doğal şartlarda yetişen hayvanların fiyat aralığı 5000 TL ile 90000 TL arasında yer alıyor. Kurbanlık için hazırlıklara başladıklarını ifade eden çiftlik kurucusu Utkucan Bahçıvan, “Bahçıvan Grup olarak mübarek Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın yanındayız. Kendi çiftliğimizde tamamen doğal şartlarda yetiştirdiğimiz küçük ve büyükbaş hayvanlarımızı çiftliğimizde gerip görebilirsiniz. Seçilen hayvanı bayram gününe kadar burada da bırakabilirsiniz. İslam şartlara uygun, hijyenik şartlarda kesimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kesme, parçalama, paketleme kolaylığı da sağlıyoruz. İsteyen vatandaşlarımız seçtiği hayvanı alıp gidebiliyor. İsteyen vatandaşlarımıza da randevu sistemi ile Kurban Bayramı süresince hayvanlarının başında bulunarak kesimde yer alabiliyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda onlara hizmet veriyoruz. Şu anda yoğun talep alıyoruz. Kurbanlıklarımıza olan yoğun talep nedeniyle herkese çok teşekkür ediyoruz. Kurban ibadetinde de yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.