Torbalı Devlet Hastanesi’nde yeni doçent göreve başladı. İzmir’de kalp alanında en iyi doktor olarak gösterilen Doçent Doktor İlker Gül hasta kabulüne başladı. Torbalı Devlet hastanesinde doçent ünvanlı doktor sayısı ikiye çıkarken, bu durum ilerleyen dönemlerde daha kaliteli isimlerin de Torbalı’yı tercih etmesine neden olacak. Başhekim değişikliği ile birlikte hızlı bir şekilde atamaların gerçekleştiği hastanede doktor sayısı da her geçen gün artıyor. Dermatoloji bölümüne de bir doktor daha atanırken, hastanede değişimin olumlu yönde devam edeceği öğrenildi.

BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ

Ege Bölgesinin en modern sağlık kuruluşlarının başında gelen Torbalı Devlet Hastanesi’nde 2 kardiyoloji doktorounun aynı anda görev yapmasıyla hastanenin bir biriminde daha yoğunluk azalırken hastalar çok daha sağlıklı şartlarda muayene edilebilecek. Öte yandan hastaneye atamaların hızla devam edeceği öğrenildi. Atanan sağlıkçılar şimdiden hastanenin hizmet kalitesini oldukça yükseltti. Görevli hekimlerin hastalarla çok yakından ilgilendiğini ve tedavi sürecinde en ufak bir detayı dahi atlamadıklarına vurgu yapan hastalar, son zamanlardaki değişimden umutlu olduklarını kadetti.

AMELİYATSIZ KALP KAPAKÇIĞI DEĞİŞTİRDİ

Öte yandan Torbalı’ya atanan 40 yaşındaki Doçent Doktor İlker Gül’ün kariyeri başarılarla dolu. Başarılı doktorun uzmanlık alanı ise Kardiyoloji (Damar tıkanıklığı ve tedavileri,
hipertansiyon, kolesterol bozuklukları, kalp ritm bozuklukları, kalp kapakçığı
hastalıkları, Ameliyatsız kalp kapağı değişim işlemleri. İleri seviyede İngilizce bilen Gül, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi, İzmir Gözde Hastanesi, KKTC Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi Tıp Fakülteleri İngilizce ve Türkçe Tıp Fakülteleri, İzmir Torbalı Devlet  Hastanesi ve bunların dışında çeşitli kurumlarda ameliyatsız kalp kapakçığı değişim işlemlerinde danışman ve işlemin yöneticisi (procter)
olarak görev yaptı.

ULUSLAR ARASI SERTİFİKALAR ALDI

Çok sayıda bilimsel kuruluş üyesi olan Kardiyoloji Uzmanı Doçent Doktor İlker  Gül, yurtdışından sertifikalar aldı. Fransa ve İsviçre’de ameliyatsız kalp kapakçığı değişimi ve Çek Cumhuriyeti’nde kardiyak resenkronizasyon tedavisi ve kalp pilleri eğitimi aldı. Çok sayıda dergide bilimsel yazıları ve makaleleri yayınlanan İlker Gül artık Torbalı için hizmet verecek. Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı alanından mezun olan İlker Gül, uzunca bir süre özel hastanelerde çalıştı.