Torbalı’da geçtiğimiz yıl açılan Albi Gelsin Market farkını kısa sürede hissettirdi. Açıldığı günden bu yana uygun fiyat politikasıyla ‘Hep ucuz, çok ucuz’ olan sloganının hakkını veriyor. Metropolis Bulvarı üzerinde yer alan, yasaklar dahil haftanın 7 günü açık olan markette, indirilen Albi uygulaması ya da 0850 305 61 70 numaralı telefondan whatsAp yoluyla alışveriş yapılabiliyor. 50 lira ve üzeri olan alışverişler kapıya kadar getirilip teslim ediliyor. Deneyimli ekibin hizmet verdiği markette zücaciyeden, çocuk giyime, gıdadan hediyelik eşyaya, manavdan hırdavata, kırtasiyeden kozmetiğe kadar her şey bulunabiliyor. Torbalı’nın kendi alanında en büyük marketi olan Albi’de haftada 3 defa da kampanya yapılıyor.

İŞTE BUGÜN VE YARININ KAMPANYALARI

Pazartesi ve Salı günleri gıdada, Çarşamba ve Perşembe günleri temizlik ürünlerinde, Cuma, cumartesi ve Pazar ise genel indirimin olduğu markette örneğin 50 ve 100 liralık alışverişte seçili ürünler 2 liraya alınabiliyor. Bugün ve yarın özelinde bakıldığında marketten 50 liralık herhangi bir şey alan bir tüketici 2 liraya, yarım kilo helva, 24 adet sade soda, 2 litrelik gazlı içecek ya da 1 kilo etli mantı alabilecek.  100 liralık alışverişte ise 1 kilo çayı 2 liraya, 5 kilo salçayı 10 liraya, 5 kilo şekeri 2 liraya ya da yarım kilo ezine peyniri 2 liraya alabilecek.

UYGULAMAYI İNDİREBİLİRSİNİZ

Açıldıkları günden bu yana hep ucuza, çok ucuza hizmet verdiklerini ifade eden Mağaza Müdürü Arif Durhan “Torbalı’da indirim anlamında ezberleri bozduk. Tüketicilerimizle kurduğumuz whatsAp ağı ile hem alışveriş yapabiliyoruz hem de kampanyalarımızı duyurabiliyoruz. En kaliteli ürünleri en uyguna vermek için tüm şartlarımızı zorluyoruz. Her hafta seçili ürünlerde çeşitli indirimler ve kampanyalar uyguluyoruz. Her hafta bu kampanyadaki ürünler değişiyor. Torbalı’da büyümek ve başka şubeler açmak istiyoruz. Kampanyalarımızı öğrenmek isteyenler uygulamamızı android ve apple uygulamalarında indirebilir, sosyal medya hesaplarından bizleri takip edebilir” ifadelerini kullandı.