Franchising sistemiyle öncelikle Ege’de büyümeye devam eden Alsancak Unlu Mamüller, İzmir’deki 34’üncü şubesini Torbalı’ya açtı. Alsancak Unlu Mamuller, Torbalı’da Yazıbaşı Mahallesi ve Metropolis Bulvarı’ndaki şubelerinden sonra Torbalı’nın en işlek caddelerinde biri olan Sadık İleri Bulvarı’nda açıldı. 2021 Mayıs ayında Metropolis Bulvarı üzerinde açtıkları Alsancak Unlu Mamulleri şubesi ile Torbalılılara hizmet vermeye başlayan Berkay-Kerem Alten kardeşler Sadık İleri Bulvarı’nın en iyisi olmak için çalışıyor. Yaklaşık 3 hafta önce Sadık İleri Bulvarı’nda geniş menüsü ile hizmet vermeye başlayan Alsancak Unlu Mamüller kısa sürede bulvarın gözdesi oldu.  Alten kardeşler, hem menülerini çeşitlendirerek hem de personel kadrosunu genişleterek Torbalılılara her istediğini bulabileceği bir mekanla buluşturuyor.

BULVARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Alsancak Cafe – Restaurant, mutfağını enfes lezzetlerle genişleterek günün her öğününde müşterilerinin damak lezzetine hitap edecek bir 60’dan fazla münüsü ile müşterilerine kapısını açıyor. Alsancak Cafe – Restaurant alışılmış lezzetlerine ek olarak pizzadan salataya, burgerden ızgaraya birçok yemek seçeneği sunuyor. Torbalı’nın en iyi lokasyonunda yer konumlanması ile müşterilerin istediği zaman kolaylıkla ulaşılabilir olması da Alsancak Cafe-Restaurant’ı kısa sürede ilgi odağı yaptı.

KAHVENİN İYİSİNİ BURADAN AL-GÖTÜR

Alsancak Cafe – Restaurant, yemeklerinin yanı sıra sıcak – soğuk içecekleri ile müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. İşletme sahipleri Berkay-Kerem Alten kardeşler ise özellikle kahve tutkunları için hazırladıkları kahveler konusunda oldukça iddialı. Kahve tutkunlarına kaliteli dünya kahvelerinin yanında, Espresso, Americano, Mocha, Mikshake, Frappe, Frozen ve nitelikli Türk kahvesi çeşitlerinde de take away (al-götür) hizmeti sunuyor.