Torbalı Belediyesi’nin etkinlik takvimi nedeniyle ara verdiği Nostalji Geceleri, kaldığı yerden devam ediyor.  Dün Pancar Mahallesi’ndeki yazlık düğün salonunda ‘Dolap Beygiri’ isimli film ile yeniden başlayan Nostalji Geceleri bugün son programıyla Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek. Bu süreçte ilçe sakinlerine nostalji tadında saatler yaşatan belediye, bugün saat 21.00'da ‘Gülen Gözler’ filmini ilçe sakinleriyle buluşturacak.  ‘Gazoz ve patlamış mısır bizden, minderler sizden’ sloganı ile hazırlanan özel gösterilere ilginin yoğun olması bekleniyor. Gerekli ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığı alanda Torbalılılar keyifli vakit geçirmiş olacak.

GÜLEN GÖZLER

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini pek de umursamayarak, onlar için uygun damat adayları aramaktadır. Geçim derdi, gönül dertleriyle birleşmenin arifesindedir.
Ertem Eğilmez’in en sevilen filmlerinden biri olan Gülen Gözler, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Müjde Ar ve Şevket Altuğ gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.