Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği geçtiğimiz haftalarda kongresini gerçekleştirmişti. Torbalı’daki Galatasaraylıların ortak değeri olan ve kurulduğu andan bu yana sadece sportif değil sosyal çalışmalarla da adından ülke genelinde söz ettiren derneğin yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Erkan Akın başkanlığında gerçekleştirdi. Yeni görev dağılımı ve etkinliklerin planlandığı toplantı oldukça verimli geçti. Yeni döneme yeni hedeflerle giren Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği artık önceden olduğu gibi maç organizasyonları, sosyal çalışmalar ve yeni yönetimin alacağı somut kararlarla ön planda olacak.

MUSTAFA CENGİZ DAVET ETMİŞTİ

Galatasaray Spor Kulübü’nün tanıdığı 104 dernekten biri olan ve son olarak Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’in Gençlerbirliği maçına özel olarak davet ettiği 47 dernekten biri olan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, kurumsallaşma yolunda geçtiğimiz dönemlerde önemli adımlar atmıştı. Kulübün tüm yükümlülüklerini zamanında yerine getiren ender derneklerden olan Torbalı derneği, yeni yönetimiyle de önemli başarılar hedefliyor. Dernek, sarı-kırmızılı taraftarları tek çatı altında toplamak için hala mücadele vermeye ise devam ediyor.

SOSYAL PROJELER ARTACAK

Toplantı ve yeni yönetimle ilgili bilgi veren Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, “Yeni yönetimimizle ilk toplantımızı yaptık. Verimli bir toplantı oldu. Önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi konuştuk. Sadece sportif değil sosyal faaliyetlerde de bulunmamız gerektiği konusunda ortak fikir geliştirdik. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Derneğimizin kuruluş aşamasından bu yana derneğimizde yönetimde yer alan ve çeşitli gerekçelerle şuanda aramızda olamayan arkadaşlara da emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.