İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın işbirliği ve Bahçıvan Grup ana sponsorluğunda düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleşen halı saha turnuvasında heyecan devam ediyor. 4 gruptan oluşan, 20 takımın yer aldığı turnuvada hafta sonu maçları nefesleri kesti. Tam 8 müsabaka Pazar günü tamamlanırken, maçlara izleyiciler de yoğun ilgi gösterdi. Muratbey Mahallesi’nde bulunan İpekli Tesisleri olarak da bilinen Metropark Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakalar, dostane bir şekilde gerçekleşti. Turnuvanın  bu haftaki sonuçları ise şöyle: Yurt İçi 8 - Prodiş 1, Ege 5 5-Şahlift 5, Subaşı Gençlik 8-Real Brothers 6, Kardeşler Çankaya 21-Caploomba 2, Hira Mobilya 6 - Ahmetli 1, Demirkıran 3-Kızılateş 2, Rüzgar Yapı 12-Subaşı 9. Çakırbey, Ay Yapı, Torbalı Ticaret Odası ve Yüntaş ise haftayı bay geçirdi.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 3 bin, ikinci takım 2 bin, üçüncü olan takım ise bin 500 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci, centilmen futbolcuya, en güzel golü atan oyuncuya ve fark yaratan sporculara da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından Yılmaz Yalçın, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile  Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Metropark Ailesi’ne , İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Ekiz Motors’a, Stüdyo Aslıcan Özdim’e, By Bekir Korkmaz Kuaför Salonu’na, Prodiş’e ve Doğuş Optik’e teşekkür ederiz”  dedi.