Urla’da 70 yaşındaki Hamdi Kılıç sevgilisi, sevgilisinin eski kocası ve dünürüyle yaşadığı çiftlik evinden 24 Kasım günü kaybolmuştu. Torbalı’nın Helvacı Mahallesi’nden olan Hamdi Kılıç'ın telefon sinyalinin son geldiği bölgede başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken ortaya çıkan yeni görgü tanığının anlattıkları arama çalışmalarının seyrini değiştirdi. Arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta yaşayan bir görgü tanığı, ormanlık alanda 'imdat' diye bir erkek sesi duyduğunu bildirdi.

70 yaşındaki Hamdi Kılıç, sevgilisi, sevgilisinin eski eşi ve dünürüyle birlikte yaşadığı evden 24 Kasım günü kaybolmuş ve bir daha hiçbir haber alınamamıştı. Günlerdir yaşadığına dair hiçbir ize rastlanılamayan Kılıç'ın kaybıyla ilgili sevgilisi Sakine Hanım'ın ilgisi olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Urla ilçesinde kaybolan Hamdi Kılıç'ın çocuklarının Müge Anlı canlı yayınına katılmasının ardından başlatılan arama çalışmalarında, yaşlı adamın son cep telefonu sinyalinin geldiği yerin tespit edilmişti. Telefon sinyalinin geldiği bölgede başlatılan arama çalışmaları dün de devam etti. Şüphelerin odağındaki Kılıç'ın sevgilisi ve sevgilisinin dünürüne ait evin çevresinde ve ormanlık alanda kadavra köpeği ile arama çalışması gerçekleştirildi.

ARAÇLARINI BÖLGEDE GÖRDÜ

Arama çalışmalarıyla ilgili detaylar Müge Anlı canlı yayınında aktarılırken dün yayına telefonla bağlanan görgü tanığı dikkat çeken ayrıntılar aktardı. Hamdi Kılıç'ın kaybolduğu günlerde arama yapılan ormanlık alandaki yoldan geçtiğini söyleyen tanık, patika yolda bulunan gri renkteki aracın dikkatini çektiğini söyledi. Şüphelerin odağındaki Sakine Hanım'ın aracının da aynı renkte olduğunun ortaya çıkması Hamdi Kılıç'ın öldürülüp ormana atıldığı iddiasını güçlendirdi.

Hamdi Kılıç'ı arama çalışmaları bugün de tüm hızıyla devam ederken ortaya çıkan yeni tanığın anlattıkları arama çalışmalarını başka bölgeye yönlendirdi.

'BÖLGEDE İMDAT ÇIĞLIĞI DUYDUM'

Arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta yaşayan bir görgü tanığı, Hamdi Kılıç'ın kaybolduğu günlerde öğle saatlerinde ormanlık alanda 'imdat' diye bir erkek sesi duyduğunu bildirdi. Gelen ihbar sonrası jandarma ekipleri arama çalışmalarını o bölgeye yoğunlaştırdı.

Günler önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan yaşlı adamı aramak için çocukları Müge Anlı'ya başvurmuştu. Anlattıkları ise akıllara durgunluk vermişti. Kılıç'ın programa katılan çocukları sosyal medya üzerinden tanıştığı kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Sakine ve Sakine'nin dünürünün, Hamdi Kılıç'a bir şey yapmış olduğundan şüphe ettiklerini anlattılar.