Torbalı’da geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Simay Damla Psikoloji, danışmanlarını işletmesinde ağırlamaya devam ediyor. Ertuğrul Mahallesi Dört Yol mevkiinde hizmet veren Simay Damla Psikoloji,  26 yaşındaki genç isim Psikolog Simay Damla Yıldırım tarafından hizmet veriliyor. Beykent Üniversitesi mezunu olan Yıldırım,  tecrübesi ile fark oluşturuyor. Uzun zamandır danışmanlık hizmeti veren ve kendi işyerini  açmaya karar veren genç psikolog, kısa sürede farkını ortaya koymaya başladı. Geniş ve ferah işletmesi bulunan Simay Damla Psikoloji, danışmanlarına birbirinden önemli konularda hizmet veriyor.

STAJINI ÜNLÜ LAPE HASTANESİNDE YAPTI

Staj dönemini İstanbul’da bulunan ünlü Fransız hastanesi Lape Hastanesi’nde geçiren Yıldırım,  bu nedenle “Bağımlılık” alanında oldukça uzman. Madde, alkol başta olmak üzere tüm bağımlılık konularında oldukça donanımlı olan genç psikolog bunun yanı sıra, Çocuk ve Ergen Terapisi, evlilik terapisi, kaygılar, özgüven eksikliği, ergenlik, Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Davranım Bozukluğu,  Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite ve Dürtüsellik, Yetişkin Psikolojik Danışmanlığı Kayıp ve Yas süreci, İletişim problemleri, Psikolojik Kökenli Bedensel Rahatsızlıklar, Psikosomatik sorunlar, Yeme Problemleri, İş Hayatı ile İlgili Sorunlar, Motivasyon gibi konularda da danışmanlarına destek olma imkanı sağlıyor.

DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

Psikolog Simay Damla Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedelere de ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.  Kendisine gelen danışmanlarıyla birebir ilgilenen genç psikolog, depremzedelerin süreci atlatmasına destek oluyor. Yıldırım, yaptığı açıklamada “Torbalı’da yakın zamanda hizmet vermeye başladık. Bu kısa sürede elimizden geldiğince danışmanlarımıza yardımcı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Özellikle de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden olumsuz etkilenen depremzedelere. Kendi kurumumuz olarak depremzedelere ücretsiz hizmet veriyoruz. Onların yaralarını sarmak bizler için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Daha 30 yaşındaydı Daha 30 yaşındaydı