Genç Parti İzmir Teşkilatı’nın seçim çalışmaları hızla sürüyor, Torbalı’da Genç Parti İlçe Başkanlığı yapan Sayın Yeşim Demirci görevini yeni ilçe başkanı Emre Özaltındiş’e devretti. Devir teslim töreninde konuşan Genç Parti Milletvekili Aday Adayı Koray Günüç, görevi devreden eski Torbalı İlçe Başkanın Yeşim Demirci’ye, bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek, Parti bayrağnzı daha ilerilere taşıyacağına inandığı yeni Torbalı İlçe Başkanı Emre Özaltındiş’i kendileriyle tanıştırdığı için Demirci’ye bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi.

Daha sonra Torbalı eski İlçe Başkanı Yeşim Demirci’ye söz verdi.

Torbalı eski İlçe Başkanı Yeşim Demirci çok duygulandığını, hüzün ve sevinci bir arada hissettiğini belirterek, “Emre Özaltındiş Torbalı’da tanınan, sayılan ve sevilen bir arkadaşımız aynı zamanda benim için çok değerli biridir. Görevini çok iyi bir şekilde yapacağına ve partimizi daha ilerilere taşıyacağına eminim, gözüm arkada kalmayacak ve yeni İlçe Başkanımıza desteğim devam edecektir” dedi.

Bölge sakinleri güvenli bir geçit istiyor Bölge sakinleri güvenli bir geçit istiyor

İLK HEDEF 100 BİN İMZA

Söz alan yeni Torbalı İlçe Başkanı Özaltındiş, “İlçe Yönetimimizdeki arkadaşlarım ve ben gerek Kurucu Genel Başkanımız Cem Uzan için toplanacak 100 bin imza için gerekse de milletvekili seçimleri için  çok çalışıp Partimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. Daha sonra Genç Parti İzmir Milletvekili aday adayı Koray Günüç yeni Torbalı İlçe Başkanı Emre Özaltındiş’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Önümüze çıkacak olan engelleri aşacağız, Allah yolumuzu hep açık etsin dedi ve davetliler huzurunda mazbatasını kendisine taktim ederek, Davetlilere Genç Parti Torbalı İlçe Başkanlığının Yönetim kadrosunu tanıttı.

Yönetim kadrosu şu şekilde:

İlçe Başkanı : Emre Özaltındiş
İlçe Başkan Yardımcısı : Fehmi Tetik
İlçe Başkan Yardımcısı : İpek Alan
Teşkilat Başkanı : Yeşim Demirci
Mali İşler Sorumlusu : Sebahat Pala
Kadın Kolları Başkanı : Sezen Arıcı
Kadın Kolları Başkan Yardımcısı : Elif Nur Çil

Gençlik Kolları Başkanı : Mehmet Bacak