Torbalı’da Halil Müftüoğlu tarafından açılan Uğurlu Halı Dünyası,ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yerine taşınmıştı. Fiyatlarıyla ‘Yok artık’ dedirten Uğurlu Halı Dünyası artık Tepeköy Mahallesi’nde Torbalı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün karşısında (Eski Zahire Pazarı) hizmet veriyor. Yeni yerinde de fiyatlarıyla iddialı olan Uğurlu Halı Dünyası’nda en pahalı halı bile sadece 750 lira. Üstelik bu halıların tamamı saçaklı. Yün, kaymaz taban, keçeli ve deri taban halıların bulunduğu Uğurlu Halı Dünyası, kilim ve halı sektörünün merkezi konumundaki Gaziantep’teki halıları Torbalılılarla buluşturuyor. 4 metrekarelik bir halı 300 liradan satılırken büyük boy denilen 6 metrekarelik halı ise 500 liradan satışa sunuluyor. Renk renk, desen desen halılardaki fiyatlar müşterileri cezbediyor. Öte yandan işletmede paspaslar ise 15 liradan başlıyor. Yuvarlak metrelik paspaslar ise sadece 50 lira.

FİYATLAR ÇOK CAZİP

Yüzde 80’lik indirimle satışa sunulan halılar, uygun fiyatının yanı sıra kalitesiyle de göz kamaştırıyor. En pahalı halının yün ve marka halı olduğu mağazada bu halı bile 750 liradan satılıyor. Neredeyse bir halının yıkama fiyatına yenisinin satıldığı mağaza özellikle yaz aylarının başladığı şu günlerde hareketlilik yaşıyor.  Halıları yıkatmak yerine yaza yepyeni halılarla giren vatandaşlar hem sıfır halılara kavuşuyor hem de odalarının havasını değiştiriyor. Mağazada 4 metrekare halı 300 liradan, 6 metrekare halı 500 liradan, 8 metrekarelik halı 700 liradan, 6 metrekarelik vMerinos ve pelüş halılar ise sadece 750 liradan satılıyor. Uygun fiyatlarla dikkat çeken halı mağazasında paspaslar 15 liradan, dijital çocuk halıların metrekaresi 75 liradan, ikili yastıklar 80 liradan satılıyor. Özel kilimlerin de yer aldığı Gaziantep Halı Dünyası, çoklu alımlarda nakliye konusunda da yardımcı oluyor. Türkiye’nin en saygın marka halılarının şaşırtan fiyatlarda alıcı bulması özellikle son zamanlarda ekonomiden yana dertli olan vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Küçükbaş hayvan sayısı 45 bine geriledi Küçükbaş hayvan sayısı 45 bine geriledi

MÜFTÜOĞLU’DAN MAĞAZAYA DAVET

Her çeşit halı, yolluk ve kilimin yer aldığı mağaza her sabah 08.00’da açılıyor akşam 22.30’da kapanıyor. Aynı zamanda üreticisi oldukları halıları çok uygun fiyatlarla ilçe sakinleriyle buluşturduklarını ifade eden Halil Müftüoğlu, “Yıllar öncesinin fiyatlarıyla satış yapıyoruz. Bu fiyatlarda Türkiye’de halı satan başka mağaza yok” ifadelerini kullandı. Çoklu alımlarda nakliyeyi de üstlendiklerini belirten Müftüoğlu, haftanın 7 günü açık olduklarını, tüm ilçe sakinlerini açtıkları mağazaya davet ettiklerini söyledi. Dileyenler 05427410827 numaradan işletmeye ulaşılabilir.