Sadece futbol veya maç organizasyonlarıyla değil sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da dikkat çeken Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği bugün Torbalı Devlet Hastanesi’ne moral ziyareti gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle canla başla çalışan, tüm izinleri iptal edilen ve neredeyse birkaç saatlik uykuyla mesailerini sürdüren sağlık çalışanlarını ziyaret eden dernek üyeleri, sağlık çalışanlarına tatlı ikram etti. Karanfil ve taraftar atkılarını da sağlık çalışanlarına takdim eden dernek üyelerini Başhekim Şenol Topçu ve hastane yöneticileri ile doktor ve hemşireler karşıladı.

SİZLERE MİNNETTARIZ

Hastanenin girişinde gerçekleşen buluşmada sağlık çalışanlarını alkışlayan Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri, buluşmaya özel de pankart hazırladı. Sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını ifade eden Torbalı Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Erkan Akın, “Sizin ne büyük özveri ile çalıştığınızın, canınızı hiçe sayarak bu illetle mücadele ettiğinizi biliyoruz. Sizlere minnettarız. Sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

HASTANEDE HER ŞEY YOLUNDA

Gerçekleşen ziyaretten dolayı duygulandıklarını ifade eden Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, “Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Bugün buraya gelerek bizleri çok mutlu ettiniz. Biz hastane olarak büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Hepimize bir şeyler düşüyor. Mümkün olduğunca evde kalalım ve önlem alalım” ifadelerini kullandı. Hastanenin mevcut durumuyla ilgili de bilgi veren başarılı hekim, “Hastanemizde şu an yatak sıkıntısı yok.  Sağlık personelinin kullandığı kişisel koruyucu malzeme, ilaç ve tıbbi sarf malzeme gibi ihtiyacımız da bulunmuyor. Yine herhangi hekim ve hemşire sorunumuz bulunmamaktadır” diyerek sözlerine son verdi. Buluşma sosyal mesafe kuralına uyularak çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.