İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile düzenlenen nefes kesen halı saha turnuvası sona erdi. Turnuvada finale kalan takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Hafta sonu oynanan karşılaşmalara futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle Metropark Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda normal süresi berabere biten maçta penaltılarla Sert Besicilik Gençlerbirliği şampiyon, Ay Yapı ikinci oldu. Öte yandan 3.lük mücadelesi veren Subaşı City ve Uçarspor’un maçının normal süresi berabere tamamlandı. Burada atılan penaltılar sonucu Subaşı City 3. oldu.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞTU

Dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi oldu. Bireysel yeteneklerin ön plana çıkan ve organizasyonda şampiyon olan Sert Besicilik Gençlerbirliği 2 bin 500, muhteşem oyunuyla parmak ısırtan ve penaltı atışları sonucu ikinci olan Ay Yapı bin 500 ve geri dönüşlerin takımı Subaşı City 1000 liranın sahibi oldu. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci ve centilmen futbolcuya da çeşitli ödüller verildi. Gol kralı 27 golle Sert Besicilik Gençlerbirliği’nde forma giyen Süleyman Adıgüzel olurken, en iyi kaleci Sert Besicilik Gençlerbirliği Mehmet Keya İpek oldu. Turnuvanın en centilmen futbolcusu da BGS Spor’dan Rıdvan Geçtirmez oldu. En centilmen takım kupasını ise Ahmetli Yörük Kültürünü Geliştirme ve Yaşatma Derneği havaya kaldırdı. Öte yandan iki takımla turnuvaya katılan Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Miraç Çavdar’a da plaket verildi. Plaketi, yine organizasyonda futbolcu olarak yer alan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Müdürü Mesut Peltek takdim etti.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenledik. Dostane bir şekilde tamamlandı. Çok güzel ve renkli geçti. Kısa süre içerisinde 2. Halı Saha Turnuvası başlayacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Metropark Ailesi başta olmak üzere, Bahçıvan Grup’a, İstikbal Mobilya’ya(Beko-Çatalkaya), Ha-Ke Kereste’den İsmail Yılmaz’a, Sedat Çetin’e, Nöbetçi Çiğköfte’ye teşekkür ederiz” dedi.

SPONSORLAR TURNUVAYI ÇOK SEVDİ

Gol kralına bin liralık alışveriş çeki veren Beko-Çatalkaya yöneticisi Ozan Çatalkaya, “Renkli bir turnuva oldu. Biz de İstikbal adıyla turnuvada yer aldık. Organizasyonda yer almaktan ve bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Gol kralına ödül vermek de bize nasip oldu. Kendisini kutluyoruz” dedi. En iyi kaleciye eldiven ödülünü karşılayan Seda Çetin de, “Bu tür turnuvaların örnek olması dileğiyle. Sporun içinde olmak bizleri mutlu ediyor. Dereceye giren takımlar başta olmak üzere tüm takımları kutluyorum” dedi. En centilmen oyuncuya ödül veren Ha-Ke Kereste yöneticisi İsmail Yılmaz ise, “Yerel sporun kalkınması, gizli yeteneklerin ortaya çıkması ve son zamanlarda üst üste yaşanan olumsuzlukların unutulması adına düzenlenen halı saha futbol turnuvasında en centilmen futbolcu seçilen Rıdvan Öğretmene Ha-Ke kereste olarak ödülünü takdim ettik. Çok güzel bir organizasyondu. Tekrarlanması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

SERT BESİCİLİK’TEN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Öte yandan şampiyon takım adına açıklamalarda bulunan Sert Besicilik yöneticileri Tolga Sert ve Nasif Akhan, “Çok güzel bir turnuvaydı. Her anından büyük keyif aldık. Destekçisi olduğumuz takımın şampiyon olması bizi daha da mutlu etti. Bu tür organizasyonlarda yer almak, sporun birleştirici unsurunu yaşatmak bizler için de çok mutluluk verici. Başta takımımız olmak üzere emek veren, sahaya çıkan, rakibine saygı duyan tüm takımları ve sporcuları kutluyorum. Organizasyonun tekrarlanması dileğiyle” ifadelerini kullandı.