Yaklaşık 10 gün önce Torbalı’da bambaşka bir merkez açıldı. Zaman zaman şikayetlerin yaşandığı, günlük yaşamımızda özellikle kadınlar için vazgeçilmezlerden olan güzellik merkezlerine bir yenisi daha eklendi. My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi, bilinenlerin tam tersine hizmet veren bir merkez. Başarılı bir hekim tarafından açılan My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi, ilçede bir nevi klinik hizmeti de verecek. Özel Tınaztepe Tıp Merkezi’nde Genel Cerrah olan Doç. Dr. Kasım Arık tarafından ilçeye kazandırılan My Jest Güzellik ve Estetik Merkezi, Torbalı’da önemli bir eksiği giderme hedefiyle yola çıkarak hem erkeklere hem de bayanlara hizmet veriyor.

Daha 30 yaşındaydı Daha 30 yaşındaydı

ÇÖZÜM GARANTİSİ İLE HİZMET

Alanında uzman güzellik uzmanları ile hizmet veren My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi, ihtiyaçları ve beklentileri öncelikli olarak yapan ve danışanlara iyi bir yönlendirme yaparak, kişiselleştirilmiş bakım programları ile danışanlarına kalıcım çözüm garantisi sunuyor. Bir güzellik merkezinden beklenen her şeyi hatta daha fazlasını sunan My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi, aynı zamanda klinik hizmetleri de veriyor. Uzun yıllar akademisyenlik de yapan Do. Dr. Kasım Arık’ın da bizzat ilgilendiği danışanların, olası klinik ihtiyaçları burada tespit edildikten sonra, tam teşekküllü hastane olan Özel Tınaztepe Tıp Merkezi’nde ise operasyonla çözülüyor.

HER TALEBE YANIT VERİYOR

Epilasyon, incelme-zayıflama,  heykeltraş, selülit masajı, kalıcı makyaj, kalıcı kaş, cilt bakımı, protez tırnak, el-ayak bakımı, cilt analizi, masaj, kırışıklık tedavisi, leke tedavisi, selülit ve çatlak tedavisi, dermapen, akne ve sıkar tedavisi, bioenerji ve vücut bakımları gibi daha birçok işlemin gerçekleştiği merkez, tam anlamıyla ilçede her talebe yanıt veriyor. Kısa sürede işlevliliği nedeniyle ilçeni vazgeçilmezi olması beklenen, hatta çevre il ve ilçelere de hizmet verecek olan My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi, Torbalı Caddesi’nde Turuncu Etüt Merkezi’nin yanında yer alıyor.   Özel işlem odalarının bulunduğu 150 metrekarelik estetik merkezinde, danışanların ihtiyaçlarını karşılayan cihazların tamamı bu alanda zirvede yer alan, ABD menşeili markalara ait.

2 SEANSTA 5 YIL GENÇLEŞİN

Bugüne kadar yapılan tüm işlemlerde yüzde 100 müşteri memnuniyeti alarak, bu alanda dev bir rekora da imza atan güzellik uzmanlarının yer aldığı merkez, aynı zamanda erkeklere de hizmet veriliyor. Randevu üzerine danışanların tüm taleplerini yerine getiren, uygun paketlerle onların her konuda merkezden memnun ayrılmasını sağlayan My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi ilçede tek olan, 2 seansta 5 yıl gençleştiren garantili cilt germe işlemi de uyguluyor. Bu alanda ilçede tek olan ve sadece iki seansta bu işlemi başarıyla sonuçlandırdığı için şimdiden randevularda yoğunluk yaşanılan merkez, açılışa özel kampanyalı fiyatlarla hizmet veriyor.

HEYKELTIRAŞ YÖNTEMİYLE ZAYIFLAMA

Öte yandan Erkek epilasyon hizmeti de veren merkez, bu hizmeti de erkek bir hemşire tarafından yaptırıyor. Böylelikle özellikle özel bölge anlamında erkek danışanlarının daha rahat olmasını sallayan merkez, bu yönüyle de ilçede bir ilki gerçekleştirdi. ‘Heykeltıraş’ hizmeti de sunan merkez bu alanda kısa sürede incelme vaat ediyor. Heykeltıraş denilen sistemde, gelişmiş son teknolojik özellikleri ile ultrasound kullanarak karın, kalça, basen, bacak ve boyun bölgesel olarak depolanmış yağların 1. seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde giderilmesini ve selülitlerin ciddi derecede azaltılmasını sağlar. 20 dakikalık bir uygulamak olup, ilk seanstan itibaren vücuda göre en az 4 santimlik garantili incelme sağlanıyor. Yalnızca bir seansta yarım beden incelme garantisi sunan merkezde bu işlem en az 8-10 seans yapıldığında çok daha gözle görülür incelmeler yaşanıyor.

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT

Anti bakteriyel malzemelerin kullanıldığı merkezde, her türlü hijyen kuralları da uygulanmış durumda. Hijyen standartlarının da üstünde hizmet veren güzellik merkezi kalite standartları doğrultusunda dizayn edilmiş durumda. Danışanlarının önce problemini tespit edip ardından kişiye özel programlarla talep edilen işlemi gerçekleştiren merkezde hemen hemen her işlem planlanan süre içerisinde çözülüyor. Torbalı’da birçok yeniliğe imza atmalarına rağmen fiyatlarının çok uygun olduğunu hatırlatan My Jest Estetik ve Kozmetik Merkezi Kurucusu Doç. Dr. Kasım Arık, “Bir estetik merkezinden ziyade, sorunları tespit eden, ona göre çözüm geliştiren ve gerektiğinde operasyonlara imza atan bir klinik görevi de görüyoruz. Kullandığımız cihazlar alanlarında en iyi olan markalardan tedarik edilmiş, tamamı ABD menşeili cihazlar. Hemen hemen her işlemde ilk seansta büyük bir farklılık vaat ediyoruz. Danışanlarımız gönül rahatlığıyla merkezimize gelebilir ve burada birbirinden avantajlı paketlerimizden yararlanabilir. Herkesi merkezimize kahve içmeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.