Bursaspor’da kaleci olarak başladığı kariyerine ara verip dizi ve sinema oyuncusu olan ‘Çukur’un ‘Vartolu Saadettin’i olarak şöhretine şöhret kata Erkan Kolçak Köstendil, kendi yazıp yönettiği ‘12 Numaralı Adam’ı Pazar günü Torbalı’da sahneleyecek. Köstendil, oyunda, birinci lige çıkmak isteyen bir takımın yedek kalecisinin yaşadıklarını anlatıyor. 1 Nefes Organizasyon tarafından organize edilen gösterinin biletleri 175 liradan, biletix, Pilavcı Bozo, Bosna Kahvecisi, İlke Kırtasiye ve BKM Büfe’den satışa çıktı.

KENDİSİ YAZDI, KENDİSİ OYNADI

Dizi, tiyatro ve sinema filmlerindeki performanslarının yanı sıra kendi yazıp yönettiği kısa filmlerle de ödülleri toplayan yetenekli oyuncu, Torbalılı sanatseverlere keyifli bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor. İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde (BKM) pazar akşamı saat 21.00’da 45’er dakikalık 2 bölüm halinde sunulacak olan oyun; finale giden bir maçı ve bir yedek kalecinin son şansını anlatıyor. Sanatçı kendi yazıp oynadığı oyununu, çizgilerin dışına çıkmak, yalnız kalmak, aile olmak, risk almak ve hayata tutunmak üzerine kuruyor.

Belediye’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Belediye’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

LOS ANGELES’TA KOMEDİ ÖDÜLÜ

1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, lise yıllarında Bursaspor’da futbol oynadı, kalecilik yaptı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Köstendil, Güz Sancısı ile sinemaya adım attı, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Kendi filmi Torbacının Esrarı’nın senaryosunu yazarak çekimlerini Amsterdam ve İstanbul’da gerçekletirdi. 4 kısa filmlik projesinin ilk ayağı Suma ile 2018 Los Angeles Film Ödülleri’nde komedi dalında mansiyon kazandı. 1 Nefes Organizasyon’un düzenlediği 16 Nisan akşamı saat 21.00’da, 90 dakika sürecek '12 Numaralı Adam' oyununun biletlerine biletix.com internet sitesinden, Bosna Kahvecisi ve 0 530 264 65 64  numaralı telefondan ve Whatsapp hattından ulaşabilirsiniz.