Galatasaray Dernekler Federasyonu Pazar günü 7.olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Gidilen seçimde Eren Cicioğlu’nun listesi seçimi federasyonun yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Tek listeli kurulda Torbalı sürprizi de yaşandı. Federasyonun 14 kişilik yeni yönetimine Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, girerek hem ilçeye hem de üyelerine büyük gurur yaşattı. Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin başarısı bununla da kalmayacağa benziyor.

 “BU BAŞARI TÜM YÖNETİMİMİZİN BAŞARISIDIR”

Kısa süre önce kurulmasına rağmen, köklü dernekler arasında sıyrılan ve Türkiye’nin en aktif taraftarlar derneğinden biri olan ve bu başarısını da federasyon yönetimine girerek gösteren Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği artık merkez noktalardan biri oldu. Büyük bir sorumluluk Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne verilirken, bu büyük başarı olarak nitelendirildi. Gerçekleşen genel kurula Torbalı’dan 5 delegeyle birlikte katılan Erkan Akın, “Bu başarı tüm yönetimimizin başarısıdır” dedi.

ERKAN AKIN: KUTLU OLSUN

Torbalı 1905 Galatasaray Sevenler Derneği ile yola çıktıklarında kimsenin kendilerine şans vermediğini ifade eden Erkan Akın, “Bugüne kadar hem siyasetten, paradan, güçten uzak durduk. Derneğimizin kapısına Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği tabelasını takmak adına yıllarca mücadele ettik. Kulübün bizi tanımasıyla bağlandığımız federasyonun artık en tepesindeki birkaç dernekten biriyiz. Yeni yönetimimiz ülke genelinde çok başarılı işlere imza atacak. Bu bizim için tarihi bir adımdı. Bugüne kadar derneğe katkı koyan herkesin başarısıdır bu. Kutlu olsun” dedi.