Adı söylenince ağız sulandıran, Türk toplumunun en sevdiği sokak lezzetlerinden olan tavuklu pilava istediğiniz zamanda ulaşmak Pilavcı Bozo markasıyla Torbalı’da artık çok kolay. Şehit Teğmen Serdar Genç Meydanı, Kuveyt Türk Bankası’nın yanında bu hafta açılan Pilavcı Bozo, geleneksel Türk pilavını geleneksel lezzetlerle sunuyor. Tavuklu pilav, ciğerli pilav, kavurmalı pilav, pilav üstü kuru fasulye, pilav üstü nohut ve gerdan haşlama  gibi özel menülerle kapılarını açan Pilavcı Bozo, ilçede büyük bir eksikliği giderdi. 20 yılı aşkın süredir İzmir sokaklarında pilav satan, bu mesleği dedesinden babasına, babasından da kendisine miras kalan Önder Avcılar eşiyle birlikte açtığı Torbalı’daki dükkanında ilk günden yoğun ilgiyle karşılaştı.

KAVURMALI MERCİMEK ÇORBASI DENEDİNİZ Mİ?

Osmancık ve kaliteli baldo pirinç kullandığı pilavı ile damakları çatlatan Önder Avcılar ilgiden memnun olduğunu belirtti. Her kesimin, büyük bir zevkle yediği tavuklu pilavı tiftiklemek yerine, herkes daha çok ve daha lezzetli şekilde yiyebilsin diye sote şeklinde servis eden, ciğerli pilavı da birlikte pişirerek enfes bir lezzete ulaşan Avcılar, ayrıca mercimek çorbasıyla da fark yaratıyor. Özel tarif mercimek çorbası ile özellikle sabah saatlerinde vatandaşın dikkatini çeken Pilavcı Bozo dileyene yine özel tarif olan kavurmalı mercimek çorbası seçeneği de sunuyor. Müthiş bir lezzet yakalayan Pilavcı Bozo’da şimdiden mercimek müdavimleri oluştu.

TORBALI BU LEZZETLERE HAYRAN KALACAK

Yaptığı fiks menülerle her keseye ulaşmayı başaran Pilavcı Bozo’da tavuklu pilav, salata ve ayran ile birlikte 25, dana ciğerinden yapılan ve pilavla birlikte pişen, ciğerli pilav salata ve ayran ile birlikte 35 lira, kavurmalı pilav salata ve ayran ile birlikte 45 liraya satılıyor. Gece saat 22.00’a kadar açık olduklarını ve sürekli işletmelerinde sıcak pilavın bulunduğunu belirten Önder Avcılar, “Torbalı’da olmayan bir girişimde bulunduk. İlgiden ve gelen tepkilerden memnunuz. Daha bir haftadır açık olmamıza rağmen, defalarca gelen müşterilerimiz oldu. Bu bizi çok sevindirdi. Torbalı bu lezzetlere hayran kalacak. Tüm Torbalı’yı lezzetlerimizi tatmaya ve bizlerle tanışmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.