Restoran ve Lokantacılık sektöründe ilk defa Hijyen ve Sanitasyon belgesi alan marka olmanın ayrıcalığı ve sorumluluğuyla Ekrem Coşkun Döner, önce insan sağlığı ilkesiyle birlikte tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan lezzetlerini Torbalı’da sunmaya başladı. Türkiye çapında yakaladığı kalite standartları ve uygun fiyatları ile geniş yankı uyandıran Ekrem Coşkun Döner’i Arda Naci Park ve Ali Karaoğlu kazandırdı. Kısa sürede ilçede nam salan ve kuyruk oluşturan lezzete talep oldukça yoğun. Gerçek et lezzetini oldukça minimum fiyatlara sunan ve kısa sürede müdavimlerini oluşturan işletmede et döner fiyatı 8 liradan başlıyor. 250 gram, yarım kilo ya da 1 ve üstü kilolarda da et dönerin satıldığı firma oldukça hijyenik şekilde hizmetini gerçekleştiriyor.

YÜKSEK STANDARTLARDA ET DÖNER

Ekrem Coşkun Döner’de etler yüksek standartlarda hazırlanıyor. Gelişmiş tekniklerle el değmeden sinirlerinden ayrılan ve yaprak haline getirilen yüzde yüz et döner, Torbalı’daki şubeye taze olarak ulaştırılarak ve günlük ihtiyaca göre döner sektörünün uzmanı ustalar tarafından şişlere takılarak servise hazır hale getiriliyor. Hazırlık sürecinin başlangıcından sonuna kadar her aşamada, temizlik ve hijyen kurallarına uygun olarak müşterilerine hizmet veren Ekrem Coşkun Döner’in ayrıca kusursuz ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla birlikte hizmet vermek, vazgeçmediği altın kuralı olarak ön plana çıkıyor.

PARK VE KARAOĞLU’DAN TEŞEKKÜR

Torbalı’nın yoğun ilgisine teşekkür eden Arda Naci Park ve Ali Karaoğlu, “Hilesiz, kıymasız yüzde yüz yaprak et dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini, değerli misafirlerimizle en uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla buluşturduğumuz için mutluyuz. Sağlığı olumsuz etkileyecek hiçbir ürün ve katkı maddesi kullanmadığımız ve tamamen etten oluşan dönerimize ve işletmemize gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.