Aydın’da hayata geçirdiği faaliyetlerle dikkat çeken Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü, 2020-2021 sezonunu açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 18 yürüyüş gerçekleştirecek olan üyeler, yeni sezonu 4 Ekim'de İzmir'in ilçesi Seferihisar'da açacak. Seferihisar'da TEOS-Sığacak arasında düzenlenecek olan 'Doğa Yürüyüşü' ile yeni sezonun ilk etkinliğini gerçekleştirecek olan üyeler, sezon boyunca düzenleyecekleri birbirinden farklı faaliyetlerle doğayı adeta yeniden keşfedecek.
 

“PANDEMİYE KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALACAĞIZ”


Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Aydın Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Gümüşsu, “Aydın, İzmir, Muğla ve Manisa’da bu sezon yapacağımız faaliyetlerimizi, pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştireceğiz. Gerekli tüm tedbirleri alacağız. Yürüyüşlerimize çevreye ve canlılara zarar vermeyecek, onları rahatsız etmeyecek herkes katılabilir. Keyifli bir doğa faaliyetinde aramızda olmak isteyen herkesi bekleriz” dedi.

SEZON TAKVİMİ


Aydın Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 18 Ekim’de Roma Hamamları-Yeniköy Menderes-İzmir, 1 Kasım’da Kaynaklar ATA’ya saygı Kemalpaşa-İzmir, 15 Kasım’da Foça-Kozbeyli, 29 Kasım’da Sabuncubeli-Kılkaçanlar Köyü-Söğütlü Çeşme-Camişi Köyü Manisa-İzmir, 13 Aralık’ta Helvacı-Arıkbaşı Göleti Torbalı-İzmir, 27 Aralık’ta Gerga-Madran Dağı Çine-Aydın, 10 Ocak’ta Türkbükü-Yeldeğirmenleri Bodrum-Muğla, 24 Ocak’ta Akbük-Culin Mağarası Didim-Aydın, 7 Şubat’ta Belevi-Şirince Selçuk-İzmir, 21 Şubat’ta Spil Dağı-Sülüklügöl Manisa, 7 Mart Salihli-Adala, 21 Mart’ta Kaplan Boğazı-Malta Şelalesi Menderes-İzmir, 4 Nisan’da Latmos Doğa Şenliği Aydın, 18 Nisan’da Turnalı-Gökova Körfezi Muğla, 2 Mayıs’ta Nazarköy Kımız At Çiftliği Kemalpaşa-İzmir, 16 Mayıs’ta Beçin Kalesi-Krater Gölü Milas-Muğla ve 30 Mayıs’ta Urla Yağcılar Köyü-Altınköy-Demircili-Deniz İzmir yürüyüşü ile sezonu tamamlayacak.