Kısa süre önce Ayrancılar’da hizmete açılan Egeli Çorba ve Kavurma Salonu büyük bir eksikliği giderdi. İzmir Aydın Karayolu üzerinde hizmet veren işletme Ayrancılar’da yaşayan genç girişimci Ümit Gülten tarafından bölgeye kazandırıldı. Daha önce oto ve halı yıkama, damızlık hayvan yetiştiriciliği, market ve gezen yumurta gibi girişimlerde bulunan başarılı isim son olarak, çorba ve kavurma sektörüne el atarak damaklarda iz bırakmaya başladı. Kısa sürede lezzetiyle nam salan, kavurmasının yanı sıra kelle paça, ayak paça ve işkembe çorbaları ile tarifi zor tatlara imza atan Egeli Çorba ve Kavurma Salonu gecenin ilerleyen saatlerine kadar açık.

OTOPARK SORUNU YOK

İzmir-Aydın asfaltı üzerinde yer alan Egeli Çorba ve Kavurma Salonu hijyeniyle de ön plana çıkıyor. Lezzetiyle nam salan mekanda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda. Otoparkın da  yer aldığı mekanda birçok ayrıcalık bulunuyor. Bölgeye kaliteyi hissettireceklerini kaydeden Ümit Gülten, mekana gelen herkesin müşteri değil de misafir gibi ağırlandığını söyledi.

KATKI MADDESİ YOK

Sadece Ayrancılar’dan değil birçok kesimden ilgi gördüklerini ifade eden Gülten, “Torbalı’ya Türk mutfağının en güzel ve unutulmaz lezzetlerini sunuyoruz. Yeni yerimizde müşterilerimizi ağırlıyoruz ve gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Üst düzey bir hizmet sunuyoruz. Bu lezzeti sunabilmek için ne gerekiyorsa yaptık. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Her şey usulüne göre hazırlanıyor. Ağzının tadını bilen ve yeni tatlar arayan herkesi bekliyoruz” diye konuştu.