Uzun yıllar ilçede kokoreç yapan Murat Yıldız, Haluk Alpsu Bulvarı’ndaki yerinden taşındı. Daha şık ve nezih bir ortama taşınan Murat Usta, Torbalı halkına daha iyi hizmet vermek ve ürün yelpazesini genişletmek adına durduğu Barış Yapı sitesi karşısındaki alandan taşınıp, Torbalı Mahallesi, Cumhuriyet Meslek Lisesi’nın karşısına taşındı.  Saat Kulesi’nden Alyans Düğün Salonu’na giderken, okulun çaprazında kalan bölgeye ‘Murat Usta Kokoreç’ adında yeni iş yeri kazandıran Murat Yıldız, Adana’nın dillere destan ‘Şırdan Dolması’nın yanı sıra tavuklu-ciğerli pilav, sucuk ve köfte ekmek gibi ürünlerle de hizmet ağını geliştirdi. İlçede sakatat doktoru olarak anılan Murat Usta, kokoreç ve şırdan dolmasını bizzat kendi hazırlayarak akıllarda soru işaretleri bırakmıyor. Dillere destan süt kuzu kokoreçi de satmaya devam eden Murat Usta, hem kokoreci kendi sarıyor hem de şırdanı kendi dolduruyor.

GECE 03.00’A KADAR AÇIK

Torbalılıların bir minibüste kokoreç yapmasıyla tanıdığı Murat Usta, yeni yerinde ürün yelpazesini genişletti. Başta tavuklu pilav olmak üzere birçok yeniliği bünyesinde barındıran Murat Usta son zamanlarda yaşanan zamlardan da mustarip olduğu için her keseye hizmet vermek için bu kararı aldı. Aynı zamanda getir yemek, trendyemek ve yemek sepeti gibi firmalarla da çalışıp paket servisi de yapan başarılı usta, gece 03.00’a kadar hizmet veriyor.

MURAT USTA’DAN DAVET

Yöresel zenginlikleri menülere eklemeye devam edeceklerini ifade eden Murat Usta, “Zenginliklerimizle birbirimizi çok daha iyi tanıyacağız ve anlayacağız. Bu amaçla yörelerimizin ürünlerini usta dokunuşlarımızla Murat Usta Kokoreç’te Torbalı halkına en iyi şekilde sunmak amacındayız. En son olarak Şırdan Dolmasını Torbalı halkının beğenisine sunduk. Şimdi de tavuklu pilav, ciğerli hatta kokoreçli pilav, sucuk ekmek gibi çeşitleri de menümüze ekledik. Gösterilen ilgiden çok mutluyuz. Gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu lezzetleri tatmak isteyen herkesi Murat Usta Kokoreç’e bekliyoruz. ’’dedi. İşletmeden sipariş vermek isteyenler 0551 181 58 26 numaradan Murat Usta’ya ulaşabilir. İşletmenin tam adresi ise: Torbalı Mah. Fevzi Paşa Cad.5014.Sok.No 10 /7A